Blog - Ingrid van der Veen - Interior Design
18965
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-18965,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Creatief met…

Welke toepassingen zie jij allemaal voor een toiletrolletje? De meeste mensen komen waarschijnlijk niet verder dan die voor het toilet en een kleuterklas projectje. Zelf gebruik ik ze om mijn zaadjes in voor te kweken in de kas. Mijn dochter van 6 knutselt met alles wat los en vast zit, dus ook wc rolletjes šŸ™‚ Maar het kan ook nog HEEL anders!

LEES VERDER

Felle kleuren in je interieur, zonder dat je knetter wordt

Felle kleuren in een interieur. Ik word er blij van! Er gaat dan een soort golf van geluk door mij heen. Vind je een interieur met een fel kleurenpallet spannend? Wel als je niet weet hoe je het aan moet pakken. Ik leer je hier hoe je felle kleuren toe kunt passen in een interieur, zonder dat je knetter wordt.

LEES VERDER

Waarom wit killing is voor je interieur

Ik was op Pinterest op zoek naar afbeeldingen voor een hotel project van me om te illustreren hoe ik denk over kleurgebruik. En toen viel het me weer op. Mijn visie van het (grotendeels) weglaten van wit in je interieur zie jeĀ heel helder terugkomenĀ op Pinterest.

LEES VERDER

Live fotoshoot op Dutch Design Week 2016

Hoe zou het zijn om live ons autonome werk van de fotoshoots te doen? Hoe is het als publiek meekijkt en welke gesprekken ontstaan er? Tijdens de afgelopen Dutch Design Week mochten we het uitproberen.

LEES VERDER