Een luxe second home interieur

Droom weg bij het nieuwe luxe interieur van jouw second home!

Een luxe second home interieur dat aansluit bij wie jij bent en hoe jij leeft. Dat kan in allerlei interieur stijlen; Cosmopolitan Luxury, Eclectic Chic, Boutique Hotel Stijl… Misschien wil je wel graag dat de Ibiza Stijl er in terug komt? In elk geval is het slim om vóór je architectonische aanpassingen gaat doen na te denken over een compleet interieur ontwerp. Op die manier kunnen al je wensen nog doorgevoerd worden. Een leuk nisje in de keuken voor al je kookboeken? Of een lichtbak? Nu kan het nog! 

 

Jaren droomden jullie van deze nieuwe stap; je eigen woning in het buitenland! Nu is het zover, of bijna zover en begin je je al steeds meer een voorstelling te maken hoe het is om daar straks echt te zitten. Niet meer in een onpersoonlijk hotel of vakantiehuis, maar jouw eigen luxe villa aan de Costa Blanca!

Droom weg bij het nieuwe luxe interieur van jouw tweede woning

Het kopen van een tweede woning in het buitenland betekent ook dat er een volledig nieuw interieur moet komen. Hier kun je je heerlijk op uit leven en net een stapje verder gaan dan je misschien nu zou gaan. Een vakantiehuis of tweede woning roepen dat vaak op. Helemaal als je woning in het zonnige buitenland is.

Dan wil je misschien wel gaan voor de kleurrijke Ibiza Style of je hebt een oude finca gekocht en zie je het helemaal voor je dat je woning in de Moorse interieurstijl ingericht wordt. Mooie warme kussens op fijne daybeds, prachtige gekleurde zelliges kleuren de wanden van jouw nieuwe badkamer… Of heb je een moderne villa met zwembad gekocht waar je een artistiek interieur voor je ziet? Grote kunstwerken sieren de hoge ruimte en tropische planten maken de ruimte af.

 

Een luxe second home interieur dat aansluit bij wie jij bent en hoe jij leeft
Een luxe interieur voor je second home met mooie aardse tinten op je patio

 

Jouw luxe interieur in je Spaanse villa met mooie accessoires die passen bij de rest van het interieur ontwerp

Hoe wordt het interieur van mijn vakantiehuis luxe en bijzonder?

De inrichting van je tweede woning in het buitenland kan helemaal een eigen stijl hebben. Hoe zorg je dat dit een prachtig en uniek interieur wordt dat van begin tot einde klopt en waar niks vergeten is? Een bijzonder, maar huiselijk interieur waar jij nog vele jaren mee vooruit kunt en trots op bent en aan iedereen wilt showen? De lokale meubelwinkel heeft niet wat jij voor je ziet en je mist visie daar. Jij bent toch niet zoals je buren en wilt dat jouw woning uniek is?

Houd jij van mooie interieurs en ben je al tijden aan het bedenken welke sfeer, stijl en kleuren je second home moet gaan krijgen? Dit doe je goed! Hoe meer je je al een voorstelling maakt van je huis, hoe beter jij al weet wat je wilt.

LEF zorgt ervoor dat jouw woning deze uitstraling gaat krijgen. Met lef durf jij keuzes te maken die je buurman niet heeft. Met lef durf jij te gaan voor kleur. Met lef durf jij te gaan voor een bijzonder behang. Kies een stijl en stick with it! Kleuren, materiaal en keuzes voor meubels zullen hier vanzelf uit voortvloeien. Welke stijl je ook kiest, jij wilt er kunnen genieten en je thuis voelen. Het belangrijkste is dat je huis in balans is en een geheel vormt.

 

Een luxe second home interieur
Een luxe interieur ontstaat door een combinatie van de juiste meubels, kleuren en accessoires.

 

De realisatie van het luxe interieur van jouw droomhuis in het buitenland

Wil je dat jouw tweede woning die luxe en bijzondere sfeer heeft, maar je weet niet hoe of heb je er de tijd gewoon niet voor? Die Hotel Boetiek Interieur Stijl wil je ook in jouw droomvilla? Zie je door al het mooie aanbod de rode draad niet meer?

Heel begrijpelijk! Laat mij als interieur designer je helpen met het maken van heldere keuzes voor je nieuwe interieur. Ik vraag je je hemd van het lijf en creëer een interieur dat je nooit had durven dromen. Een interieur kloppend maken is een hele klus die veel ervaring vereist. Zeker bij grote villa’s zoeken mensen vaak naar de indeling en de schaal. Hoe zorg je dat deze grote ruimtes toch gezellig worden?

Naast een goed interieur ontwerp, kosten het zoeken van de juiste stoffen, behang en meubels ontzettend veel werk. En dan nog de logistiek, hoe stem je alles op elkaar af? Dit allemaal zelf regelen is een hele klus. Bij ons kan dit allemaal voor u geregeld worden! Wij kunnen de totale inrichting voor je doen.

Ben jij ook geïnspireerd om aan de slag te gaan? Wil je nog meer uit je second home halen met een bijzonder interieur? Met meer dan 20 jaar aan ervaring en klanten als De Librije,  help ik je aan een prachtig mooi, luxe, elegant en sexy interieur.

Maak kennis en schrijf je in voor een GRATIS IMPACT SESSIE! Of stuur me een mailtje: info@ingridvanderveen.com

 

 

 

Een luxe second home interieur
Bij een luxe interieur hoort een heerlijk terras!

 

Een luxe interieur voor een Cosmopolitan Style badkamer