hotel interieur design

Een luxe hotel interieur design

Zoek jij een hotel interieur design dat niet standaard is en wil jij je hotel naar een hoger niveau tillen? Een ontwerp dat jouw identiteit en positie versterkt?

Door onze unieke werkwijze ontstaan hotel interieurs die weergaloos zijn en ongekend in de hospitality branche. Onze klanten zijn ondernemers in de hotel en restaurant business, ondernemers die zich durven te onderscheiden. Met hun business plan, hun gerechten, de manier waarop ze hun ontbijt serveren.
En dus ook met hun interieur!

 

Doordachte hotel interieur designs; stijlvol en onderscheidend

Geen standaard inrichting waarbij je kan zien dat de projectinrichter is langs geweest, maar geraffineerde en weldoordachte hotel- en restaurantinterieurs waar klanten zich thuis voelen. Waar de pers over wil schrijven, de interieur foto’s vele malen worden “ge-repind” en je kamers en lobby ‘Instagrammable” zijn. Omdat je zo een top boost voor je bedrijf creëert en een klantenstroom genereert. Je hotel is een voorbeeld en inspiratie voor anderen; omdat jij weet dat stilstand achteruitgang is en je je blijft vernieuwen. In je kaart, je attenties naar je klanten én je interieur.

Gelukkig zijn dit ook het soort klanten waar wij het meest blij van worden. Want die sluiten aan bij bij onze stijl en werkwijze. Gedurfd en uitdagend!

Ondernemers die weten dat hun klanten het waarderen om te overnachten in stijlvolle en chique hotelkamers die niet onpersoonlijk zijn, maar meer een huiskamer gevoel hebben. Die graag werken met een hospitality designer die buiten de gebaande paden denkt.

 

 

 

Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen.

Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.

 

Jonnie en Thérèse Boer

 

Hotel interieur design; met een onderscheidend hotel interieur design jouw hotel naar een hoger niveau
Thérèse Boer en Ingrid van der Veen in De Librije, Zwolle. Foto: Els Zweerink

 

 

 

Aanpak hotel Interieur Design

Door onze stijlvolle designs en no-nonsense werkwijze weten Boetiek Hotels als De Librije ons te vinden en krijgen we carte blanche voor onze ontwerpen omdat er vertrouwen is. Als we de vrije hand krijgen, kunnen we het beste voor onze klanten betekenen. Natuurlijk met als basis altijd jouw vertrekpunt en kaders. We maken samen een mooie reis. We starten met een uitgebreide kennismaking. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we inzoomen op jouw bedrijf. Wat zijn de kernwaarden, wat moet het nieuwe interieur reflecteren?

Met die ingrediënten maken we een moodboard en eerste schetsen wat bij goedkeuring het vertrekpunt vormt voor de uitwerking van het interieur ontwerp.  Ook denken we aan alle praktische aspecten en maken we nieuwe ruimte indelingen en architectonische aanpassen waar nodig is. Graag verrassen we u en slaan we wegen in die u zelf nog niet bedacht had. Ingrid neemt je liefdevol uit je comfortzone, om zo het beste uit je bedrijf, jezelf en het hotelontwerp te halen.

 

Pink vibes, ook geliefd bij mannelijke hotelgasten! Hotel: De Librije, Zwolle Netherlands Design: Ingrid van der Veen

 

 

Uniek ontwerp voor een eigenzinnig hospitality interieur design

Wij luisteren naar al je wensen en vertalen dit in een uniek hospitality interieur design. Laatst liet ik een eerste concept zien aan een klant en die vroeg; heb je hier ook voorbeelden van? Nee, zei ik, elk ontwerp is uniek. Dat betekent vanuit de klant vertrouwen hebben en dat begrijpen we heel goed. Want het is natuurlijk best spannend, zo’n metamorfose!

Kleurrijke interieurs waarbij de rust en balans van de ruimte centraal staan. Met een achtergrond als setdesigner voor films en televisie weet Ingrid belevingen te creëren in haar hotel designs. Ook kiest zij graag voor een luxe uitstraling met een woonkamer gevoel. “Zo voelt de hotelgast zich op zijn gemak tijdens het verblijf in je hotel”.

Ondanks dat wij alle interieur stijlen kunnen ontwerpen werken we graag in stijlen die dicht bij ons liggen. Zo hebben wij veel plezier in wat wij doen, weten we de beste leveranciers en adresjes hiervoor te vinden en kunnen zo het beste voor onze klanten betekenen.

Afhankelijk van het project en de vraag van de klant, balanceert haar werk tussen de volgende stijlen:

Boutique Hotel Stijl
Bohemian Chic Stijl
Cosmopolitan Luxury Stijl
Eclectic Chic

 

 

Hotelkamer in Cosmopolitan Luxury Style. Design: Ingrid van der Veen

 

Unieke meubels en accessoires op maat

We zijn altijd op zoek naar de beste leveranciers voor onze hospitality designs. Hiervoor bezoeken we (inter) nationale interieur- en kunstbeurzen. Naast het werken met bestaande en nieuwe leveranciers werken we met eigen ontwerpen die uniek zijn en op maat voor het project ontworpen en gemaakt worden. Zo ontstaan eigenzinnige en unieke hotel interieurs. Dit kan gaan om meubels, maar ook lampenkappen, kunstlijsten, vazen, kussens en bedspreien worden zelf ontworpen en in het atelier gemaakt.

 

Hotelkamer in Cosmopolitan Luxury Style. Design: Ingrid van der Veen

 

Hotelkamer in Boetiek Hotel Stijl. Design: Ingrid van der Veen

 

 

 

Hotelkamer in Eclectic Chic Stijl. Design: Ingrid van der Veen

 

Hotelkamer in Great Gatsby Style. Design: Ingrid van der Veen

 

 

Onze visie over interieurs passen wij toe op zowel hotel interieurdesignrestaurant interieur design als woningen. Bekijk onze interieur projecten om te zien welke resultaten dit oplevert.

Sluit ons verhaal aan bij uw wensen?
Zullen we dan gauw een koffie of theetje doen om kennis te maken? Plan hier een afspraak in, of neem contact met me op.

 

 

LEES MEER:

[latest_post type=’image_in_box’ number_of_posts=’4′ number_of_columns=’3′ number_of_rows=’1′ order_by=’date’ order=’DESC’ category=” text_length=” title_tag=” display_category=” display_date=” display_author=”]