horeca inrichting advies - designer tips

Je zaak is je kindje, of misschien heb je wel meer kindjes waar je te gelijk voor moet zorgen. Dan is het super belangrijk dat jij de boel op orde hebt en horeca inrichting advies in kunt gaan winnen. Om ervoor te zorgen dat jouw zaken goed lopen. Dat ze vol zitten, dat je gasten happy zijn en dat alles klopt!

Waarom horeca inrichting advies?

Je zaak is je kindje, maar soms heb je gewoon een nanny nodig. Want je hoeft het niet allemaal zelf te doen. Door je uit je comfortzone te laten halen haal jij het beste uit jezelf. Hey, dat doe je slim, of niet dan? Een horeca inrichting advies geeft jou (met een goede) ontwerper heel veel handvaten en inzichten die je zelf nog niet had bedacht. Of hij of zij kan invulling geven aan de ideeën die jij wel al hebt. Zo kun je spiegelen met een professional.

Wij halen onze klanten altijd liefdevol uit hun comfortzone. Omdat wij weten dat ze ons daarvoor in huren. (anders kon je het ook prima zelf doen, toch?)

Een klein budget voor een nieuwe horeca inrichting?

Vermijd bij een klein budget alles een beetje te willen doen. Dat kost nog steeds geld en moeite en valt je gasten waarschijnlijk niet eens op. Zorg er wel voor dat dingen niet kapot zijn. Dat is heel slecht voor je imago. Afgebladderde plinten zijn leuk als je een bruin café bent wellicht, maar zit jij in een ander of hogere segment dan is een lik verf echt nodig.

Zorg voor een dikke vette blikvanger die de talk of the town wordt.  Focus je op één onderdeel en creëer een WOW effect. Wij pakken hiervoor vaak de wanden of de verlichting. In onze visie kun je hier snel het grote verschil mee maken. Ook kijken we goed naar je doelgroep, wat letten zij op? Door visueel impact te maken in je horeca interieur inrichting valt de wat slechtere muziekinstallatie bijvoorbeeld minder op, maar hebben ze het wel over die bijzondere print die je hele zaak domineert en waar iedereen je aan herkent.

horeca inrichting advies bar ontwerp Ingrid van der Veen

Geen budget voor je horeca inrichting?

Begin dan geen zaak. Keihard, maar dat is echt wat wij adviseren. Je hebt omzet nodig om aan je doelen te voldoen. Gasten verwachten bij hoge kwaliteit eten ook een hoogstaand interieur. Dat zien wij nog wel eens scheef gaan helaas. Dan voldoe je niet aan de verwachting en bereik je dus je doelgroep niet. En daarmee je omzet niet.   

Maak een stip op de horizon voor je horeca inrichting

Wij zeggen altijd wel; weet waar je naar toe wilt. Zet die stip op de horizon. Wij maken hiervoor stappenplannen zodat je per jaar goed weet wat je kunt doen om zo je zaak te transformeren. Maar ideaal is en blijft natuurlijk om alles in een keer te doen. Ook omdat je na een aantal jaar toch weer zit met onderhoud en verval. Ook doen wij hotel make overs.

Een sterk merk door goed horeca inrichting advies

Als wij gevraagd worden om een horeca inrichting advies te geven gaan wij vaak een paar stappen terug bij de klant. We kijken eerst goed met jou wat nu wel en wat niet werkt. Maar ook; welk verhaal wil je vertellen? Waar wil je naartoe met je bedrijf? Spreek je nog steeds de juiste doelgroep aan en doe je dat in de juiste taal?

 

We kijken goed of je hele customer journey klopt en eenheid uitstraalt. Vaak zien we dat hier verschillende bedrijven op hebben gezeten. De grafisch vormgever heeft het logo en de menukaarten ontworpen, het web buro doet de website, de servetten en kleding zijn ergens bij een groothandel besteld en ga zo maar door. Het is al met al wellicht erg versnippert geraakt.

 

Wij kunnen hier een lijn in brengen, zodat jij op elk front één gezicht uitstraalt. Van begin tot eind klopt jouw verhaal waardoor jij een super sterk merk wordt. Wij werken dan als art-director aan je hele bedrijf en laten het totaalplaatje kloppen van je website tot lobby, van menukaart tot de servetten en van je toiletten tot de bedrijfskleding.

We kijken welke schakels nodig zijn om aan te passen en maken een plan van aanpak voor je. Als je dat wilt natuurlijk.

 

Horeca inrichting advies luxe dining

Luxe inrichting voor je horeca bedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van exclusieve en luxe inrichting voor de horeca. Voor zowel restaurants en hotels ontwerpen we eigenzinnige concepten waarbij we elke keer weer vanaf het begin beginnen. Smullen!

 

Ons advies; toon lef met je horeca inrichting

 

Je nek uit durven uitsteken. Spannend? Soms. Nodig? Zeker.

Door lef te tonen met je horeca inrichting is het helder waar jij voor staat. En je geeft je gast een stuk beleving. Hoe heerlijk is het om naar het theater te gaan en je lekker op te doffen en in dat prachtige rode pluche te gaan zitten in die rijk gedecoreerde theaterzaal? De loges met hun prachtige gouden krullijsten. Het draagt allemaal bij aan jouw theaterervaring. Jij kunt dat ook geven aan je gasten in jouw restaurant.

 

 

Stel….
Stel 1 gaat naar een doorsnee zaak, prima eten, prima bediening, prima zaak. De volgende dag is het business as usual. Geen super bijzondere herinneringen, dus ook niks bijzonders om te delen met vrienden, familie of vrienden.

Stel 2 gaat naar géén doorsnee zaak; ze komen binnen en zijn al heerlijk overwhelmed door het gave interieur (hadden ze natuurlijk al op de website gezien, maar ook over gelezen in dat interieur magazine en ook nog eens van vrienden over gehoord) Vervolgens doet de bediening het nèt even anders en origineler dan elders, ze lopen ook in kleding die hélemaal aansluit bij het interieur en de hele look en feel.

 

 

Ze hebben nog geen hap gegeten, maar denken nu al; wauw, dit is bijzonder! En dan zien ze jouw unieke kaart waar ze ook van alles over gehoord en gelezen hebben. Dat wordt moeilijk kiezen! De dame gaat even naar het toilet en komt enthousiast terug. “Mark; je móet echt even de wc’s te checken!” Huh? Ja ga nou maar! Dus hups, Mark naar de wc en hij zegt enthousiast; ‘hoe tof!” Al met al een avond waarbij al hun zintuigen geprikkeld werden en alles klopte.

 

Drie keer raden welk stel er de volgende dag vertelt over hun avondje uit. En drie keer raden wie er binnenkort bij jouw reserveert. Juist de vrienden van stel 2.

 

Wees geen Vleesch nog Vis. (maar serveer het wellicht wel ;-))

Horeca inrichting advies restaurant interieurontwerp

Huur een interieur ontwerper in voor je horeca inrichting advies

Als jij dit ook wilt bereiken is het slim om een horeca ontwerper in te huren. Een professional ziet mogelijkheden die jij zelf niet ziet en kan de sterke punten van je zaak naar boven halen. Zo kijken wij altijd bij zowel kleinere als grotere budgetten hoe we het maximale uit jouw zaak en budget kunnen halen. Omdat wij dat statement voor jou willen maken, zodat jij straks in dat magazine staat waar jij al heel lang in wenst te staan. En dat jij de talk of the town wordt en jouw tent stampens vol zit. Klinkt goed?

 

Thérèse Boer van de Librije: Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen.

Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.

 

En jij, are you ready to rock and roll? Zou je het leuk vinden om eens te sparren met Ingrid over horeca inrichting advies, om te kijken of jullie een match zijn? Dat kan uiteraard. Let us know!