Ben jij klaar om....

Check dan snel hieronder het compleet vernieuwde aanbod en wie weet gaan we heel binnenkort samen knallen om jouw designs next level te krijgen en jouw droombusiness te creëren!

ZO KUNNEN WE SAMENWERKEN

49 landscape

DESIGN EXCELLENCE MENTORSHIP

Een jaar lang design en business coaching

IMG_7397

1-OP-1 COACHING

Tijdens de 1-op-1 coaching ga je het snelst. Voor jou als je grote transformaties wilt en/of liever niet in een groep werkt.

Ingrid van der Veen

HOSPITALITY DESIGN TRAINING

Lijkt het je te gek om hotels en restaurants te ontwerpen? Dan is de Hospitality Design Training er voor jou!

Merel: "De mentor call met Ingrid zorgde voor een directe doorbraak in mijn design."

Ik had de Hospitality Design Training bij Ingrid gevolgd en de methode die Ingrid ons daar had geleerd om concepten neer te zetten, paste ik na de training meteen toe in een lopend restaurantproject.

Hierdoor begreep mijn klant veel beter wat mijn intenties waren. Heerlijk!  Toch had ik moeite met de stap daarna, daar miste de klant de WOW factor. Ik zag alleen niet waar het hem in zat.

Tijdens een mentor call kon Ingrid mij haarscherp doen inzien waar dit door kwam en heb ik alsnog de juiste aanpassingen kunnen doen voor de volgende presentatie.

Het is fijn om Ingrid aan mijn zijde te hebben en zo te groeien als designer!

5/5

Merel van Geffen 
Livizia Group

Marlieke: "Door Ingrid kijk ik nu 100% anders naar mijn ontwerpen."

Ik zat te veel ‘in the box’ en was al een tijdje op zoek naar begeleiding die me uit mijn comfort zone zou trekken en me zou bevrijden van het brave dat ik in mijn opleidingen tegenkwam.

Het lukte me maar niet om zelf hier nieuwe stappen in te zetten. Ik wist eerlijk gezegd niet wat te doen.

Ik wilde specifiek bij Ingrid aan de slag omdat zij zo anders is dan ik. Ik had ook het gevoel dat dat nodig was om iets te doorbreken. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

Het is ongelooflijk inspirerend hoe Ingrid naar dingen kijkt. Ik merk dat ik als ontwerper nu heel anders in alles sta, wat ook in mijn hoofd een enorm verschil maakt.

Ik zie nu dat echt alles mogelijk is, maar dan ook echt alles!

5/5

Marlieke Geerdink
Lumi Interieur

Maartje: "Ik had weer helderheid en vertrouwen na een Mentor Call met Ingrid"

Ik was druk met van alles, heb een kleine en liep vast en voelde me onzeker.  Ik had geen overzicht in mijn volgende stappen.

Tijdens een 1:1 mentor call met Ingrid kon ik mijn verhaal kwijt en dacht ze met me mee. Na de call had ik helder inzicht in de stappen die ik kon zetten, dat luchtte me zo op! Ik had dat echt even nodig.  

Ik ben heel blij met het vertrouwen wat ik heb gekregen door Ingrid en alle tips en mogelijkheden waar ik zelf nog niet aan had gedacht.

Ingrid is écht een heel fijne persoon, lekker normaal maar tegelijkertijd ook uniek en extravagant. Door wie zij is en hoe zij tegen dingen aan kijkt ben ik enorm gegroeid.

5/5
Maartje

Maartje Slot
Studio Sycamore

Suzanne: "Ik heb diepgang en betekenis gevonden in mijn ontwerpen dankzij Ingrids coaching."

Na 20 jaar bij een architectenburo te hebben gewerkt, ben ik nu al 4 jaar zelfstandig aan de slag.

Om mezelf verder te ontwikkelen, besloot ik deel te nemen aan Ingrids coaching. Wat me meteen aansprak, was de mogelijkheid om meer diepgang in mijn ontwerpen te brengen.

Dankzij jouw mentoring heb ik nu projecten met een duidelijk concept en voel ik dat mijn werk meer betekenis en draagkracht heeft.

Bovendien heb ik veel geleerd over het gebruik van kleuren en patronen.

5/5

Suzanne Wielart 
Suzanne Ontwerpt

Wat anderen zeggen:

Ik zie nu veel beter wat ik nog moet doen, zowel als ontwerper als in mijn business. Een van de dingen die ik heb aangepakt, is het beter stroomlijnen van mijn processen, waardoor ik me zelfverzekerder voel in het contact met mijn klanten.

Door Ingrids begeleiding ben ik me bewust geworden van de dingen die ik nog wil leren en toepassen. Ik heb nu mijn doelen veel helderder voor ogen en een systeem waardoor ik ze daadwerkelijk kan bereiken. Dat voelt heel fijn!

Het was enorm waardevol om na Ingrids Hospitality Design Training de mentorgesprekken te hebben. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd. Het gaf me ook veel opluchting om mijn problemen met mijn opdrachtgever te delen en inzicht te krijgen in hoe ik in die situatie terecht was gekomen en hoe ik nu verder kon.

Keep me updated!
I sign up for the newsletter on your trainings: