Ingrid Meinster

Ik wilde meer leren over hospitality design en de training gaf me meer inzicht in mezelf als ontwerper en in mijn vaardigheden.

Het gaf me ook vertrouwen om te beginnen met hospitality design, het gaf me het laatste zetje om de drive te vergroten en aan de slag te gaan, een onverwacht belangrijke les.

Ik merkte dat Ingrid echt haar best deed om te reageren en informatie te geven naar aanleiding van vragen van studenten.

De cursus was goed georganiseerd en de presentaties waren duidelijk en Ingrid is enthousiast en zorgt voor een ontspannen sfeer in de cursus.

Ingrid Meinster
Studio Pling

Sandra Overbeek

Ik hou van de deep-dive!

Soms raak ik het overzicht kwijt en maakt Ingrids input mij bewust van keuzes. Ik ga terug naar de basisprincipes van het ontwerp en van daaruit weer omhoog. Zo goed!

Ik vond de training waardevol omdat ik weer geprikkeld en geïnspireerd werd, maar ook het gevoel dat het me gaat lukken!

Ik heb gemerkt dat je heel veel wilt leren, maar uiteindelijk moet je het gewoon doen! Kijken, spelen en proberen. We hebben de handvatten gekregen om dat te doen.

Sanda Overbeek
Sandra Overbeek Interieurconcept

ALLERLAATSTE LIVE
Hospitality Design Training

Onzeker over je hospitality design skills?

Denk aan ook maar één interior designer in de hotelwereld waar je naar opkijkt. De kans is groot dat je naar hen opkijkt omdat ze doen waar jij naar toe wilt, right?

Misschien zijn het de coole klanten, hun volgeboekte agenda, de impact die ze hebben in de design & hospitality branche. Of hun media exposure. 

Maar er is waarschijnlijk iets anders dat zij hebben en wat je misschien nog niet hebt opgemerkt (tot nu toe!). Heb je ooit gemerkt… dat ze smashing goed zijn in drie dingen? Het runnen van hun design process, hun design skills & signature en een rock solid mindset. The golden triangle.

Kun je ook maar een bekende designer noemen die dat niet heeft?

Natuurlijk niet!  

Is het toeval dat zij dit allemaal hebben? NO WAY JOSÉ!  Het is zelfs zo dat het exact deze drie elementen zijn waardoor ze staan waar ze nu staan. En dat kan voor jou net zo gaan werken.

Want als je zoals de meeste interieur designers bent die ik in mijn training tegenkom, is de grote HORDE die je nog tegenhoud van je droom om hotels te ontwerpen de vraag: 

"Hoe maak ik succesvolle hotelontwerpen?"

Welke van onderstaande vragen
staan op repeat in jouw hoofd:

 
  • Hoe maak ik succesvol de overstap naar hospitality design?
  • Hoe zet ik aantrekkelijke hotelconcepten neer?
  • Hoe verbeter ik mijn portfolio om door (top) hotels opgemerkt te worden?
  • Welke strategieën en tools geven mijn ontwerpen meer diepgang?
  • Hoe bereik ik financiële stabiliteit en erkenning in hospitality design?


Niet weten wat er nodig is om top designs te maken, laat staan specifiek voor hotels en restaurants houdt de meeste interieur ontwerpers op hun plek. De angst te weinig kennis te hebben, geen baanbrekende concepten weten te bedenken en  geen design proces te hebben zorgt ervoor dat ze er simpelweg niet eens aan beginnen. 

Het ergste van alles? Ze laten hun kans liggen om grote impact te maken in de hotel design wereld en niet het vervulde leven te leiden wat er voor hun mogelijk is.

ZONDE! Ik ga je helpen dat te fixen!  En als je dat wilt, beslis dan snel want we hebben maar 12 plekken en dit wordt de ALLERLAATSTE LIVE Hospitality Design Training die ik ga geven!

DE HARDE WAARHEID:

Als je de specialisatie hospitality design niet PERFECT beheerst, blijf je onbekend in deze wereld. 

En onbekend maakt onbemind (en blut).

Als mensen (inclusief jouw potentiele kanten) een probleem hebben, zoeken ze een SPECIALIST, niet een generalist. Ze zoeken een EXPERT. De BESTE.

En met je kennis van nu ben je dat misschien nog niet. Maar dat kunnen we veranderen! Ja, ook jij kan die expert worden. Sure thing, babe!

Als je je al aangetrokken voelde door hospitality design, dan betekent dit dat je al in je hebt wat nodig is om die rol te vervullen!

Ik heb al veel  interieurdesigners geholpen om deze expertise te ontwikkelen het afgelopen jaar, NU wil ik jou helpen!

WEES ERBIJ!
ALLERLAATSTE LIVE
Hospitality Design Training

HOSPITALITY DESIGN TRAINING

Mijn beproefde methode voor het ontwerpen van baanbrekende concepten en designs voor hotels en restaurants.

… Or Your Money Back!

  • Ontdek de essentiële ontwerpprincipes voor de hospitality-sector en leer hoe je functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes creëert die gasten een onvergetelijke ervaring bieden.

  • Leer hoe je moeiteloos de beste designs neerzet 

  • Leer met een eenvoudige maar zeer doeltreffende methode rock solid concepten neer zetten  
  • Leer hoe je je eerste klanten aantrekt en een portfolio opbouwt.

  • Krijg inzicht in de enorme hoeveelheid mogelijkheden voor op maat ontworpen items (en steel mijn adresjes!)

YOUR WORRY FREE GUARANTEE

365 dagen om de training te TESTEN! 
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Als jij meedoet aan de live Hospitality Design Training dan garandeer ik je dat je flinke shifts gaat maken als designer en als eigenaar van je studio. 

Je hebt vanaf vandaag precies een jaar om te zien of het voor jou werkt.

Ik kan dat aanbieden omdat ik zo sterk geloof in mijn training! 

Als je op enig moment besluit dat Hospitality Design Training niet werkt voor jou, stuur me dan gewoon een e-mail (info@ingridvanderveen.comcom) om je volledige terugbetaling te ontvangen. Het enige wat ik vraag, is dat je laat zien dat je AL het werk hebt gedaan!

Waarom vraag ik je om het werk te laten zien?

Je zult geen resultaten behalen als je geen actie onderneemt. Ik kan je niet helpen als je het werk niet doet. Ik wil mijn tijd niet verspillen aan iemand die een training koopt zonder het te implementeren.

Dit is mijn belofte aan jou. Ik wil dat er GEEN ENKEL RISICO is wanneer je besluit je in te schrijven.

 

*vraag naar onze algemene voorwaarden

Meester van de Praktijk

We geloven in hands-on leren!

Tijdens onze 3-daagse Hospitality Design Training ga je aan de slag met praktische opdrachten die je helpen om het geleerde in de praktijk te brengen en er meer grip te krijgen. Door te oefenen en te experimenteren, ontwikkel je een zelfverzekerde aanpak die jouw ontwerpen naar een hoger niveau tilt en jouw klanten versteld doet staan.

Didy Schutte

Ik heb deelgenomen aan de training omdat ik een andere markt wilde aanboren.

De training was voor mij waardevol omdat ik nieuwe inzichten heb opgedaan.

De opdrachten gaven mij stof tot nadenken en een stukje bewustwording. Ik heb gezien wat er nodig is in je eigen onderscheidend vermogen en om boven de massa ontwerpers uit te komen.

Didy Schutte
Di-Design

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze exclusieve driedaagse training is bedoeld voor ambitieuze interieurprofessionals zoals interieurontwerpers en interieurarchitecten die aan de slag willen met hotel en restaurant design projecten en/of op zoek zijn naar verdieping in hun designs en studio.

Als je de passie hebt om jouw ontwerpkennis en vaardigheden zowel te verbreden als naar een next level te tillen om zo een spraakmakende naam te worden in de (hospitality) designwereld, dan is deze training op maat gemaakt voor jou. 

Cynthia Wijntje

De training heeft mijn kennis zeker aangevuld, ik voel me verrijkt.

Ik vond het heel waardevol dat Ingrid iedereen aan het denken zette over wat voor ontwerper je bent of wilt zijn en wat je wilt uitstralen met je studio.

Mijn mindset is door de training veranderd, ik heb een aantal punten die ik door de training ga omgooien.

Cynthia Wijntje
Wijntje Vastgoedstyling

Rosemary van Liempt

Ik wil heel graag een switch maken van particuliere klanten naar horeca.

Door het werk en de kennis van Ingrid heb ik besloten me voor de opleiding in te schrijven. Ik ben weer terug bij mijn basis van werken en heb veel tips en inzichten gekregen waar ik absoluut mee verder wil!

De training was zeker een aanvulling op mijn kennis, de opdrachten waren leuk, leerzaam, verfrissend en ik heb de lessen nooit saai gevonden!

Rosemary van Liempt
Rosemary van Liempt Design

Subsidie Mogelijkheden:

Overweeg jij om in te stappen in de Hospitality Design Training maar zijn de kosten voor jou een drempel om je in te schrijven?
 
Dan is een PPO-subsidie aanvragen misschien een goede optie voor jou. De subsidie vergoedt achteraf in veel gevallen 1/3 van de netto kosten van onze training.

Klik hier voor meer info en je aanvraag bij PPO.

De
HOSPITALITY DESIGN
Training

Investering
Early Bird E 1.995! (I.P.V. € 2.495) *
of 3 x € 675*

Prijs gaat zondag 14 juli middernacht omhoog!

* ex btw

Locatie: 
Studio Ingrid van der Veen
Elburgerweg 21, Hattemerbroek

NOW WAY, THERE'S EVEN MORE?

In de HOSPITALITY DESIGN TRAINING  zul je leren hoe ik ‘over deliver’ naar mijn klanten en hoe jij dat ook kan doen op een manier die bij jou past.
 
To practise what I preach, ook naar jou, hier alvast maar liefst 3 bonussen!

BONUS 1

2-live-mentor-calls

BONUS 2

2-live-mentor-calls-3

BONUS 3

2-live-mentor-calls-kopie

Twijfel je of deze training bij je past en wil je erover sparren? Dat kan!

Neem gerust contact met me op via telefoon op 038 – 234 04 72 of stuur een e-mail naar info@ingridvanderveen.com.

Samen kijken we of deze training de beste keuze is voor jou!

Houd me op de hoogte!
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief over NIEUWE trainingen: