Exclusieve driedaagse Hospitality Design Training

21 september, 5 oktober, 19 oktober

Een exclusieve driedaagse training over hospitality design, kleurgebruik en balans in je interieurdesigns.

Door award-winning hospitality designer  Ingrid van der Veen 

SCHRIJF JE IN
VOOR DE ONLINE OPEN DAG

Als je weet dat er meer voor je is...

Begin je al te watertanden bij het zien van fantastische hotellobby’s, sprookjesachtige hotelkamers en megacoole restaurants? En lijkt het jou helemaal te gek om deze zelf ook te ontwerpen, maar vind je het spannend om zonder veel achtergrond te beginnen?

Ook al ben je al jaren ontwerper?

Hospitality Ontwerper en kleurfreak Ingrid van der Veen geeft een exclusieve driedaagse training waarmee jij je kennis vergroot op het gebied van

Hospitality Design * Kleur * Balans in interieurontwerp

Ingrid geeft de lessen op basis van haar ervaring en eigen ontwikkelde succesvolle manier van werken.

En wacht maar tot je de ultieme bonus hieronder leest, waardoor je waarschijnlijk meteen op de aanmeld knop klikt!

Wat je gaat leren in de
Hospitality Design Training

Ingrid duikt in elke training in meerdere aspecten van interieurontwerp, vaak vanuit haar vakgebied hospitality design, maar zeker ook toepasbaar op allerlei gebieden van interieurontwerp.

Waarin je onder andere leert:

"Mijn doel is om je te helpen van waar je nu bent,
naar die spraakmakende interieurontwerper"

SCHRIJF JE IN VOOR DE TRAINING

Welke inhoud komt aan bod in de
Hospitality Design Training?

Hospitality Design

Hospitality Design is een specialiteit binnen de interieurbranche. In Nederland zijn hier geen opleidingen of cursussen voor, vandaar de motivatie van Ingrid om ontwerpers verder te helpen.

Branding, klantreis, layouts, een verhaal vertalen naar interieur, sfeer creëren, maatwerk ontwerpen en produceren, specifiek horeca materiaalgebruik, kleuren.

We’ve got you covered!

Kleurgebruik in interieurontwerp

In de training legt Ingrid uit wat kleur toevoegt aan je ontwerp, waarom en wanneer je het moet toepassen en hoe je dit met balans doet. Je doet een aantal praktische oefeningen om meer zelfvertrouwen te krijgen om kleur te gaan gebruiken.


Balans creëren in interieurontwerp

In de ontwerpen van Ingrid draait alles om balans, dus dit onderdeel zit vanzelfsprekend in de training. Ontdek welke elementen er toe doen die de balans creëren in je interieurontwerpen, hoe je ze op een spannende manier in balans brengt en hoe je je hele ontwerp bouwt vanuit 1 ontwerp bibliotheek. Je leert analyseren wat er nodig is om vanuit de aangereikte ontwerp elementen een goed ontwerp te maken.

We werken met een select groepje ambitieuze mensen. Dus zorg ervoor dat je je hieronder tijdig aanmeldt om mee te doen.

Ingrid Meinster

Ik wilde meer leren over hospitality design en de training gaf me meer inzicht in mezelf als ontwerper en in mijn vaardigheden.

Het gaf me ook vertrouwen om te beginnen met hospitality design, het gaf me het laatste zetje om de drive te vergroten en aan de slag te gaan, een onverwacht belangrijke les.

Ik merkte dat Ingrid echt haar best deed om te reageren en informatie te geven naar aanleiding van vragen van studenten.

De cursus was goed georganiseerd en de presentaties waren duidelijk en Ingrid is enthousiast en zorgt voor een ontspannen sfeer in de cursus.

Ingrid Meinster
Studio Pling

Sandra Overbeek

Ik hou van de deep-dive!

Soms raak ik het overzicht kwijt en maakt Ingrids input mij bewust van keuzes. Ik ga terug naar de basisprincipes van het ontwerp en van daaruit weer omhoog. Zo goed!

Ik vond de training waardevol omdat ik weer geprikkeld en geïnspireerd werd, maar ook het gevoel dat het me gaat lukken!

Ik heb gemerkt dat je heel veel wilt leren, maar uiteindelijk moet je het gewoon doen! Kijken, spelen en proberen. We hebben de handvatten gekregen om dat te doen.

Sanda Overbeek
Sandra Overbeek Interieurconcept

Voor wie is deze Hospitality Design Training?

Deze exclusieve driedaagse training is bedoeld voor ambitieuze interieurprofessionals zoals interieurontwerpers en interieurarchitecten die op zoek zijn naar verdieping.

Over Ingrid van der Veen

“Als ontwerpers hebben we de magie om gedachten om te zetten in tastbare materie”

Ingrid vermengt de grenzen tussen architectuur, interieur, objecten en kunst, interpreteert herinneringen en creëert dromen.

Na haar studie architectonische vormgeving aan de kunstacademie werkte Ingrid jarenlang als scenograaf voor grote theaterproducties en aan de top van de Nederlandse filmindustrie als decorontwerper en art director en runde ze haar eigen designlabel.

Tegenwoordig runt ze haar interieurontwerp studio die zich richt op spraakmakend hospitality design.

BONUS:

MENTOR CALLS

Na de training ontvang je twee gratis online Mentor calls uit het Design Mentor Membership.  Hierin is ruimte voor al je vragen na de training en kijkt Ingrid met je mee naar jouw huidige projecten als je vastloopt of vragen hebt. Zo blijf je on track, geïnspireerd en gemotiveerd.

Door jezelf open te stellen voor de kennis en inzichten van anderen, kun je sneller groeien.

Via een Teams call van 2 uur kun je al je vragen aan Ingrid stellen. Gebleken is dat de vragen van anderen vaak ook heel waardevol zijn om naar te luisteren voor je eigen ontwikkeling.

"De calls hielpen me mijn design processen te stroomlijnen"

"Het was waardevol om met elkaar te sparren en te kijken hoe anderen het aanpakken."

"Het heeft me bewust gemaakt van dingen die ik nog wil leren en toepassen."

PRAKTISCHE INFORMATIE:

De cursus wordt in het Nederlands gegeven door hospitality designer Ingrid van der Veen.

Plaats:
STUDIO Ingrid van der Veen
Elburgerweg 21, Hattemerbroek

Data & tijd:
Training: 21 sept, 5 en 19 oktober 2023

We starten om 10.00 uur, lunchpauze van 12.30 tot 13.30 uur met een heerlijke lunch en stoppen om 16.00 uur. Vanaf 15:00 is er tijd voor vragen over je eigen projecten waar je Ingrid’s visie op wilt horen.

Online mentor call: 8 en 22 november van 9-11 uur 

Parkeren:
Gratis op locatie

Investering: € 2.195,- ex btw (betaling via factuur na aanmelding)

Lunch, koffie, thee, sap en fruit/lekkers zijn inbegrepen.

Cynthia Wijntje

De training heeft mijn kennis zeker aangevuld, ik voel me verrijkt.

Ik vond het heel waardevol dat Ingrid iedereen aan het denken zette over wat voor ontwerper je bent of wilt zijn en wat je wilt uitstralen met je studio.

Mijn mindset is door de training veranderd, ik heb een aantal punten die ik door de training ga omgooien.

Cynthia Wijntje
Wijntje Vastgoedstyling

Rosemary van Liempt

Ik wil heel graag een switch maken van particuliere klanten naar horeca.

Door het werk en de kennis van Ingrid heb ik besloten me voor de opleiding in te schrijven. Ik ben weer terug bij mijn basis van werken en heb veel tips en inzichten gekregen waar ik absoluut mee verder wil!

De training was zeker een aanvulling op mijn kennis, de opdrachten waren leuk, leerzaam, verfrissend en ik heb de lessen nooit saai gevonden!

Rosemary van Liempt
Rosemary van Liempt Design

JA, IK SCHRIJF ME OOK IN VOOR DE TRAINING

Didy Schutte

Ik heb deelgenomen aan de training omdat ik een andere markt wilde aanboren.

De training was voor mij waardevol omdat ik nieuwe inzichten heb opgedaan.

De opdrachten gaven mij stof tot nadenken en een stukje bewustwording. Ik heb gezien wat er nodig is in je eigen onderscheidend vermogen en om boven de massa ontwerpers uit te komen.

Didy Schutte
Di-Design

Twijfel je of dit bij je past en wil je er met Ingrid over sparren? Dat kan! Mail ons op info@ingridvanderveen.com met je vraag en telefoonnummer en ze neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Houd me op de hoogte!
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief over de trainingen: