DESIGN MENTOR MEMBERSHIP

Ontdek in een persoonlijke call welke kansen er voor jou zijn om met mijn hulp door te breken naar de designer die je werkelijk bent.

Als je jouw next level wel ziet, maar niet weet hoe je daar moet komen

Je bent een interieurontwerper en je bent super ambitieus. Je doel is om eindelijk je ontwerpen en studio naar een hoger niveau te tillen.

Anderen bewonderen je om wie je bent en wat je hebt bereikt. Maar jij ziet de droom waar je naar toe wilt wel voor je, alleen krijg je een knoop in je maag hoe je daar moet komen.

Je baalt van je zeurende klanten met onrealistische verwachtingen, en je werkt keihard, maar zonder het resultaat dat je wilt.  

Ook heb je geen design proces waardoor je tegen zaken aanloopt als het al te laat is. 

 

4

Waar je eerder met veel passie en enthousiaste was begonnen als interieur designer, baal je nu regelmatig van hoe dingen lopen. Het haalt het plezier uit jezelf.

Je ziet wel dat je hele mooie stappen hebt gemaakt en daar ben je ook dankbaar voor, dus je vind dat je niet mag zeuren.

De buitenwereld vind het fantastisch wat jij doet en dat is leuk om te horen, maar jij mist gelijkgestemde mensen om je heen die tegen dezelfde problemen aanlopen als jij.

Heb je misschien bereikt wat er in je zit? Diep van binnen weet jij dat dit niet zo is.

En zo is het. Natuurlijk kun je doorbreken naar een compleet ander level met je designs en je studio, waarin je je vol zelfvertrouwen en plezier beweegt. 

Als je het gevoel hebt dat je niet je volledige potentiële benut, wordt het tijd dat jij achter het stuur gaat zitten

Het gaf me meer inzicht in mezelf als ontwerper en ik heb mijn processen beter kunnen stroomlijnen.

Door Ingrids begeleiding ben ik me bewust geworden van dingen die ik nog wil leren en toepassen.

Het was zeer waardevol om na Ingrids Hospitality Design Training de Mentor gesprekken te hebben. Hier heb ik erg veel van geleerd en het heeft me ook echt verder gebracht

Je doet jezelf én je bedrijf tekort

Zelf was ik jarenlang  met van alles en nog wat bezig en voelde ik me vooral heel druk, maar er zat geen strategie achter. Ik  probeerde wel van alles, maar ik maakte niet echt keuzes.

Ik deed projecten die niet aansloten bij wat ik vond dat ik kon, maar kwam daar niet verder in. Ik zag mezelf vooral ploeteren en kwam geen stap vooruit. Om alle beslissingen in mijn bedrijf alleen te maken, voelde ook zwaar. Ik miste een sparring partner.

Ik realiseerde me dat ik allemaal concessies had gedaan en besloot dat het de hoogste tijd werd dat ik ging stoppen met het aanklooien met mijn eigen potentieel.

Omdat ik zelf heb ervaren hoe het mij verder heeft gebracht om een coach te hebben en aan een mentorgroep deel te nemen, help ik nu andere interieur designers.

Design Mentor Membership

Het Design Mentor Membership is een exclusief traject waarbij je mijn persoonlijke high-performance ondersteuning krijgt en deel uitmaakt van een kleine groep gedreven interieur designers.

Mijn mentorschap is niet bedoeld voor designers die willen dat ik hun (design) issues oplos. Ook niet voor ontwerpers die andere mensen of omstandigheden verantwoordelijk maken voor hun succes en geluk.

Het Design Mentor Membership is wel geschikt voor je als je 100% committed bent om eindelijk de interieur studio te worden die je voor ogen hebt. In het mentorschap zal ik:

Over Ingrid

Mijn naam is Ingrid van der Veen. 

In dit mentorschap help ik ambitieuze interieurontwerpers in hun projecten en om hun ontwerpsignatuur verder  te ontwikkelen.

Na mijn studie architectonisch ontwerpen was ik vele jaren als scenograaf voor grote theaterproducties, werkte ik aan de top van de Nederlandse filmindustrie als decorontwerper en art director en had ik mijn eigen designlabel.

Tegenwoordig run ik mijn interieur ontwerpstudio die zich richt op spraakmakend hospitality design in binnen- en buitenland.

Het Design Mentor Membership is voor jou als je:

Keep me updated!
I sign up for the newsletter on your trainings: