Luxe uitstraling slaapkamer

Kleren maken de man en exclusieve design meubels  maken je interieur. Bijzondere en originele design meubels geven jouw interieur een heerlijke luxe uitstraling en maken van jouw woning, hotel of restaurant iets speciaals.

Exclusieve meubels op maat

Door exclusieve meubels voor onze projecten te ontwerpen ontstaan interieurs met een eigen identiteit. Zo kunnen we de op maat ontworpen en met de hand gemaakte meubels prachtig aan laten sluiten bij de stijl en kleuren rest van het interieur.  

Voor elk project werken we met een “bibliotheek” aan vormen, dessins en kleuren. Door die consequent toe te passen kunnen we het interieur nog meer beïnvloeden en tot een geheel maken dat uniek is. Samen met zorgvuldig geselecteerde interieurbouwers en meubelmakers realiseren wij deze exclusieve meubels voor onze klanten.

Alle materialen voor de ontwerpen worden nauwkeurig uitgezocht om zo tot een ‘stunning’ resultaat te komen. Deze maatwerk meubels passen wij zowel toe in hotelinterieurs, restaurants als voor particuliere woningen.

Wist je dat wij naast meubels ook veel andere exclusieve items ontwerpen voor onze interieurs? Zo ontwerpen we bijvoorbeeld prachtige kamerschermen of wandafscheidingen, vloerkleden, keukens, barkrukken, behang, (inloop)kasten, nou ja… wat eigenlijk niet?

exlusieve design meubels eettafels wit zwart goud

Luxe meubels kopen via onze leveranciers

Naast dat we veel zelf ontwerpen kopen we ook veel luxe meubels in bij onze prachtige leveranciers. Elk jaar gaan we naar veel (internationale) beurzen om op de hoogte te blijven van nieuwe materialen en exclusieve design meubels. Zo hebben we voor onze klanten een prachtig aanbod en weten we voor elk project precies onze opties.

 
exlusieve design meubels poef luxe

De meeste van onze klanten willen geholpen worden aan een prachtig totaal interieur dat in balans is en waar design meubels een gebalanceerd onderdeel van zijn. Ben jij op zoek naar exclusieve design meubels? Dan wel op maat of van onze leveranciers? Wij helpen graag bij het uitzoeken van de perfecte meubels voor bij uw interieur. Onze exclusieve meubels zijn een echte eyecatcher voor uw interieur.

exlusieve design meubels fauteuil roze blauw oranje

Design meubels en exclusieve meubels op maat voor je hotel

Voor hotel interieur projecten combineren wij graag de collecties van onze leveranciers met items op maat. Zo ontstaat een unieke sfeer in jouw hotel. Dit kan natuurlijk in zowel de hotel lobby met de bar, de hotelkamers als het restaurant.

Onderstaande bar ontwierpen we welke toepasbaar is zowel in de lobby en als minibar op de hotelkamers. Op meerdere beurzen, zoals de Masters of LXRY en de Experience Fair werd hij met veel enthousiasme ontvangen. Hij is uitvoerbaar in allerlei kleuren en materialen.

Door je hotel af en toe te upgraden met een hotel make over kunnen wij je merk versterken. Ook vinden je gasten het leuk om steeds weer terug te komen en te zien ze dat jij steeds werkt aan je bedrijf.

Waar geef jij de voorkeur aan voor je interieur? Luxe meubels van een leverancier of exclusieve meubels op maat?