​Boutique Chic interieur​

Kleuren voor een Boutique Chic interieur

Color, Color,Color!! Echt, kleur is THE way to go voor een Boutique Chic interieur. Vandaar dat deze interieur stijl ook zo past bij ons en wij er experts zijn. Er is niet een bepaalde kleur die we toepassen, voor elk project stellen we een persoonlijk kleurenplan op en zoeken we er de juiste materialen bij. 

 

Bijvoorbeeld in de vorm van mooi behang, prachtige banken en stoelen. Maar ook passende verlichting, waarover hieronder meer.

 

In de Boutique Hotel stijl zijn pastelkleuren minder op zijn plek. Rijke, wat donkerdere kleuren werken heel goed, maar voor de Boetiek Stijl kun je ook goed werken met wat lichtere tonen zoals hieronder te zien is in voorbeelden van projecten van ons:

boutique Chichotel slaapkamer
boutique chic interieur woonkamer

Wij kiezen ALTIJD voor gekleurde wanden. Niks is zo killing voor je interieur als witte wanden. Zo ontstaan interieurs met een warme en gezellige sfeer. Precies zoals onze klanten het willen!

Texturen voor een ​Boutique Chic interieur​

Net als voor een chique interieur zijn bij een Boutique Chic interieur de texturen erg belangrijk. Zo werken wij voor meubelbekleding bijvoorbeeld graag met stoffen met een wamr euitstraling, zoals luxe velvets. 

Dat kunnen uni’s (een kleur) zijn of met heerlijke dessins die je interieur prachtig luxe maken.

fluweel bank boutique chic interieur
boutique stijl fluweel kussen

De combinatie van verschillende texturen naast elkaar maakt dat je interieur een rijke uitstraling krijgt.

Weldaad en toch balans; hoe?

In de Boutique Chic Stijl Interieurs zie je uitbundige kleuren, patronen en texturen floreren. Toch vinden wij balans in een interieur het belangrijkste dat er is. 

 

En dat kan ook met uitbundige kleuren en patronen! Wij werken in elk interieurontwerp vanuit de drie eenheid kleur, textuur en vorm. Of het nu gaat om een walk-in-closet, een spa of een hotel lobby, deze driehoek is het fundament van ons ontwerp.

 

Door zorgvuldige afwegingen te maken in de hoeveelheid van alles wat we toepassen lukt dit ook met veel kleur.

Wil je meer weten over balans in je interieur? Je leest het hier! 

Kleur in je bedrijf hotellobby oranje aubergine met planten decoratie en oranje fauteuil

Verlichting voor een ​Boutique Chic interieur​

Zoals hierboven al genoemd is verlichting een belangrijke (en vaak vergeten!) aspect van een Boutique Chic Interieur. Het draait namelijk allemaal om sfeer bij deze stijl en daar is de juiste verlichting een perfecte invulling voor. Met licht kun je een ruimte helemaal af maken. 

 

Wij ontwerpen om die reden bijna al onze interieurs inclusief een lichtontwerp.

Naast de juiste armaturen speelt ook het type licht een grote rol. Waar kies je voor direct licht, waar voor indirect licht? Of diffuus licht of accent licht? 

 

Zowel in woning interieurs als hotel en restaurant interieurs kun je hier heerlijk mee spelen om dramatische of juist rustige setting mee te creëren. Het weglaten van licht op bewuste plekken kan prachtig zijn om een focus in je interieur te laten ontstaan.

interior designer ingrid van der veen
spiegel boutique stijl

Experts in een Boutique Chic Interieur

Met gepaste trots durven wij toch wel te zeggen dat wij in de loop der jaren expert zijn geworden in het toepassen van kleur in je interieur. En dit is ook precies waar klanten voor ons kiezen. Een van de mooiste reacties die we vaak krijgen is; Wauw! Er gebeurt zo veel in jullie interieurs en toch is het rustig en in balans. Hoe doen jullie dat toch? Een kwestie van doen, durven en ervaring.

Lees ook onze 14 tips voor een BOUTIQUE HOTEL INTERIEUR DESIGN!

 

Ga ook aan de slag met de Boutique Hotel stijl in jouw interieur!

Twijfel je of de Boutique Hotel Style jouw ding is? Wij werken dagelijks aan spannende kleurencombinaties en gedurfde interieurs voor onze klanten en kunnen jou helpen aan de juiste invulling voor jouw interieur. 

Of het nou gaat om een woning, nieuwe woning, hotel of restaurant interieur.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als je denkt onze hulp te kunnen gebruiken.