Open Dag Hospitality Design Training

Schrijf je in voor de Open Dag

Als je weet dat er meer voor je is...

Ben jij geïnteresseerd om je als interieur ontwerper te verdiepen in Hospitality Design? Kom dan naar de gratis online open dag van de Hospitality Design Training!  

Bij het maken van een hotel of restaurant ontwerp komt veel kijken. Je zet een heel bedrijf visueel voor iemand neer en dat vraagt om een doordachte aanpak die jouw klant verder brengt. Je draagt echt bij aan het succes van een hotel of restaurant, hoe cool is dat?!

Is dat precies wat jij ook tof lijkt, maar misschien ook nog wel spannend?

Om er voor te  zorgen dat jij goed beslagen ten ijs komt en je zeker voelt om zo’n klus aan te pakken heb ik al mijn expertise verwerkt in Hospitality Design Training. Je hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Ik neem je stap voor stap mee en geef je veel praktische tips die je direct kunt inzetten in de praktijk. 

Deze inzichten kregen anderen tijdens de online Open Dag:

“Ik word razend enthousiast, ik heb nu al zin om te beginnen met de training!”​

“Ik voel af en toe nog wel onzekerheid om zulke grote projecten te gaan doen, ook al heb ik allerlei ervaring. Ik ben bij de Open Dag om te ontdekken of de training wat voor me is. Ik denk het me zeker hier bij gaat helpen.”

“Ik heb al veel bagage, maar mis soms ik de juiste mindset en zelfvertrouwen. Zitten ze wel op me te wachten…? ​ Fijn dat ook hier aandacht voor is in de training.”

“Ik wil mijn design processen meer gaan stroomlijnen. Ik ben blij dat we hier in de training ook mee aan de slag, want dat kan ik wel gebruiken!”​

Benieuwd of Hospitality Design jouw gig is?
Kom dan zeker naar de gratis online Open Dag, het duurt maar een uurtje

Dit is wat je tijdens de online Open Dag ontdekt:

Ingrid Meinster

Ik wilde meer leren over hospitality design en de training gaf me meer inzicht in mezelf als ontwerper en in mijn vaardigheden.

Het gaf me ook vertrouwen om te beginnen met hospitality design, het gaf me het laatste zetje om de drive te vergroten en aan de slag te gaan, een onverwacht belangrijke les.

Ik merkte dat Ingrid echt haar best deed om te reageren en informatie te geven naar aanleiding van vragen van studenten.

De cursus was goed georganiseerd en de presentaties waren duidelijk en Ingrid is enthousiast en zorgt voor een ontspannen sfeer in de cursus.

Ingrid Meinster
Studio Pling

Sandra Overbeek

Ik hou van de deep-dive!

Soms raak ik het overzicht kwijt en maakt Ingrids input mij bewust van keuzes. Ik ga terug naar de basisprincipes van het ontwerp en van daaruit weer omhoog. Zo goed!

Ik vond de training waardevol omdat ik weer geprikkeld en geïnspireerd werd, maar ook het gevoel dat het me gaat lukken!

Ik heb gemerkt dat je heel veel wilt leren, maar uiteindelijk moet je het gewoon doen! Kijken, spelen en proberen. We hebben de handvatten gekregen om dat te doen.

Sanda Overbeek
Sandra Overbeek Interieurconcept

Tijdens de gratis online Open Dag ontdek je wat er allemaal nodig is als Hospitality Designer.

Als je als interieur designer nu vooral kleine of particuliere projecten doet kan dit zeker als je net start als hospitality designer best overweldigend zijn.

Maar ik ga je helpen dat je full confidence aan de slag kunt.  

Ook vertel ik tijdens dit uur meer over de inhoud van De Hospitality Design Training. De opleiding is met veel zorg en aandacht samengesteld en na de drie daagse training zijn er nog twee gratis online Mentor Calls.

Hierin kun je terecht met al je vragen over je huidige projecten en kijk ik met je mee en geef je mijn feedback zodat je verder kunt. Fijn gevoel, toch? 

De Open Dag vindt online plaats en je kunt hierin ook al jouw vragen stellen over de Hospitality Design Training. 

Dus schrijf je hieronder gratis in, dan spreken we elkaar snel.

 

To your massive succes!

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE ONLINE OPEN DAG

Over Ingrid van der Veen

“Als ontwerpers hebben we de magie om gedachten om te zetten in tastbare materie”

Ingrid vermengt de grenzen tussen architectuur, interieur, objecten en kunst, interpreteert herinneringen en creëert dromen.

Na haar studie architectonische vormgeving aan de kunstacademie werkte Ingrid jarenlang als scenograaf voor grote theaterproducties en aan de top van de Nederlandse filmindustrie als decorontwerper en art director en runde ze haar eigen designlabel.

Tegenwoordig runt ze haar interieurontwerp studio die zich richt op spraakmakend hospitality design.

Houd me op de hoogte!
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief
over je trainingen: