Een Cosmopolitan Chic interieur met luxe stoffen en behang

Een Cosmopolitan Chic interieur kenmerkt zich door geraffineerde keuzes in materialen. Als luxe interieur designer vind ik het belangrijk om jou te kunnen te verbazen met geweldige items.

 

Of het nou gaat om luxe stoffen, geraffineerd behang, weelderige ornamenten of vintage design meubels. Ik zorg ervoor dat ik op de hoogte ben van de nieuwe collecties, ga regelmatig naar het buitenland om beurzen en tentoonstellingen te bekijken om zo voor jou de mooiste meubels, behang, stoffen en accessoires te ontdekken. Als we dan aan de slag gaan met het interieurontwerp van jouw droomhuis, restaurant of hotel is het fijn als ik veel kennis paraat heb voor wat het beste bij jou en jouw project past.

 

Cosmopolitan Chic interieur met de mooiste materialen

In het grote aanbod van leveranciers op beurzen of tentoonstellingen scan ik wat ik interessant acht voor mijn stijl of projecten. Het liefste werk ik als interieur ontwerper in de Cosmopolitan Style, Eclectic Chic en Boutique Hotel Style. Hierin kan ik mijn voorliefde voor kleur in het interieur kwijt. Zo help ik mijn klanten het beste.

Heerlijk vind ik het om rond te struinen en op te gaan in de zachte aanraking van fluweel. Of me te laten meeslepen door nieuwe technieken voor het bedrukken van behangpapier. Ook ontmoetingen met gepassioneerde of vernieuwende kunstenaars die hun eigen pad volgen zijn zo leuk aan mijn vak. Ze vertellen honderduit over hoe ze tot hun ontwerp zijn gekomen. Ik herken het zo, die passie.

 

De juiste connecties en het netwerk

Precies die dingen zoeken die (ooit) rechtstreeks in een van mijn luxe interieur design projecten verwerkt kan worden. Trots zijn we dat we goed kunnen kijken naar wat voor onze klanten zou werken, om in het woud van leveranciers, juist die items te selecteren die het beste bij jouw interieur passen. Die stof te kiezen die precies aansluit qua kleur en stijl bij wat ik voor ogen heb. Want dat komt bij mij heel precies 😉

 

Een Cosmopolitan Chic interieur voor jouw woning, hotel of restaurant

 

Cosmopolitan Chic interieur

 

 

Japanse kunstenaar

Een van onze leveranciers van prachtig behang, luxe interieurstoffen en chique vloerkleden, het Engelse The Romo Group, nodigde mij uit om hun laatste collecties te bekijken. Voor hun nieuwste Black Edition-collectie gingen ze een nauwe samenwerking aan met de Japanse kunstenaar en printmaker Katsutoshi Yuasa.

Het gave aan het werk van Katsustoshi vind ik dat hij hedendaagse en traditionele technieken combineert om  ingewikkelde houtsnedes te maken. Hij werkt met kleine snijgereedschappen, een complex en tijdrovend proces dat al eeuwen teruggaat in de Japanse traditie van drukwerk. Met een klein paneel is hij dagen bezig.

Het werk van hem is dromerig en geïnspireerd op de natuur. Dat iemand zo geduldig kan werken vind ik heel bewonderingswaardig. Het resultaat is er dan ook naar. Al die moeite, tijd en liefde die Katsutoshi in zijn ontwerpen stopt, het levert poetische kunstwerken op.

Om dicht in de buurt van de originele kunstwerken te blijven hebben de stoffen ontwikkelaars en ontwerpers van The Black Edition zijn ontwerpen voorzien van verschillende kleurenpaletten die aansluiten bij zijn werk.

Wauw, wat een spectaculaire en unieke collectie! Wat vind jij ervan?

 

Cosmopolitan Chic interieur
Cosmopolitan Chic interieur

 

 

Een Cosmopolitan Chic interieur met een eclectic look

Zelf ben ik nooit zo van alles uit één collectie te combineren in één interieur, dus in mijn ontwerpen zul je niet snel èn zijn stoffen èn zijn behang èn zijn kussens zien. Ik houd er van dat er een bepaalde eclectische mix ontstaat in mijn interieurontwerpen. Oud, nieuw, bont en rustig, om zo het gelaagd en gebalanceerd interieur te creëren.

Maar het adembenemende behang of de luxe kussens uit de nieuwe Black Edition collectie, (verkrijgbaar in verschillende kleurenschema’s) zie ik zeker graag in één van mijn luxe interieurstyling projecten voor jouw villa!

 

 

 

 

De patronen, kleuren en ontwerpen werken heel goed voor verstilde interieurs in zachte natuurtinten met hier en daar een pittige noot. Perfect voor een elegant interieur in de Cosmopolitan Style!

Hoe je moet kiezen uit al die prachtige dessins en kleuren? Laat een goede interieurdesigner jou helpen om jouw interieurdromen waar te maken!

Ik ontwerp gedurfde interieurs voor particulieren, hotels en restaurants.
Wil je meer lezen over wat mij drijft of wat wij voor jou kunnen betekenen in je interieur?

 

LEES MEER:

[latest_post type=’image_in_box’ number_of_posts=’4′ number_of_columns=’3′ number_of_rows=’1′ order_by=’date’ order=’DESC’ category=” text_length=” title_tag=” display_category=” display_date=” display_author=”]