Een uniek hotel interieur?

Een uniek hotel interieur. Het lijkt zo vanzelfsprekend, althans dat vinden wij. Maar… is het dat ook? En wanneer en wat maakt jouw hotel interieur uniek?

Sta je op het punt om een nieuw hotel te beginnen of je huidige eens grondig te vernieuwen?
Alle ideeën verzamelen zich in je hoofd over hoe jij je gasten zo fijn mogelijk op hun gemak wilt laten voelen. Of hoe je ze wilt gaan verrassen. Grote ideeën, maar ook de kleintjes dragen bij aan wat jouw visie hierop is.  Alles op jouw unieke manier.

Het mooie van het opzetten van een nieuw project is dat je tot in de puntjes over alles na kunt denken. Hoe beter alles op elkaar aansluit, hoe meer alles klopt. En dat voelen mensen, die balans! Dat je servetten bewust gekozen zijn bij het soort eten dat je serveert en niet omdat ze in de aanbieding waren bij de Sligro of ze nog over waren van je vorige hotelrestaurant.

 

 

Denk in unieke (interieur) concepten

Dit vergt denken in concepten.
Wij zijn er dol dol, concepten. Sterker nog; we doen het niet zonder. Uit een goed doorgedacht concept rol je al je keuzes en ga je de diepte in. We besteden hier dus ook graag wat aandacht aan. Het is de basis van je nieuwe totaalplan en zonder een sterk concept, geen goedlopend en vooral onderscheidend bedrijf.

We gaan graag het gesprek met je graag aan over wat jouw ideeën zijn, waar zit het hem voor jou in? Hoe komen we voor jou tot een uniek hotel interieur? Welke blauwdruk gaat voor jou, jouw werkwijze en jouw nieuwe hotel werken?

 

 

Eenduidigheid

Misschien heb je het zelf al heel helder voor de geest. Top! Zullen we met je spiegelen? Wie weet weten wij je net dat stukje verder te laten gaan en wordt alles nog bijzonderder.

Maar misschien hink je ook nog wel op meerdere gedachten. Omdat je nog niet kunt kiezen. Je vindt DIT een goede richting en DAT ook wel. Hoe combineer je dat? Of gaan we kiezen? Heel begrijpelijk in de ontdekkende fase en gevaarlijk als dit blijft. Want als je niet eenduidig bent in je plannen is het hele traject na de conceptfase zoveel moeilijker. Want bij elke keuze sta je weer te wankelen. Niet fijn dus.

Het concept duidt de keuzes

Dit is precies waarom aan elk van ons interieurontwerp een concept met een visie ten grondslag ligt. De ene keer uitgebreider dan de andere keer, afhankelijk van het project. Maar altijd met zorg gekozen. Zo schakelen we moeiteloos door alles fases met je. We nemen je mee in het ontwerp proces en je volgt ons omdat je ons concept hebt gezien.

Je snapt waarom we kiezen voor dat 3D behang in blauw fluweel, je ziet in dat de keuze voor de bar in die vorm aansluit bij de hele beeldtaal. We vertalen jouw unieke hotel interieur concept in een moodboard en werken dit steeds verder uit in een eerste concept tot en met het eindontwerp. De hotel lobby komt tot leven in de fotorealistische 3D impressies, het lichtplan zorgt voor dramatiek, licht en donker wisselen elkaar in de juiste balans af en zulke gave headboards als op je nieuwe hotelkamers heb je nog echt nergens gezien… Op naar jouw luxe hotel interieur design!

 

 

Een bijzonder hotel interieur

Want yes, wij ontwerpen graag op maat gemaakte meubels voor jou. (en ook omdat we dit gewoon echt te gek vinden om te doen) Wij staan voor unieke interieurs. Door ‘bespoke items’ toe te voegen in jouw hotelinterieur verras je je gasten op en top. Je creëert een instagrammable bedrijf. We kunnen dit in alle lagen van je bedrijf voor je doen. Van je logo tot en met de bijzondere ontworpen vloerbedekking. Op maat gemaakte meubels met de juiste luxe afwerkmaterialen, lichtarmaturen die zowel functioneel als spraakmakend zijn.

We design it all!

 

Yes, we do!

Wil jij een bedrijf dat zich op de kaart durft te zetten en zich graag onderscheidt met een goed onderbouwd totaalconcept? Met als resultaat een hotel dat op alle fronten in balans is en ook nog eens prachtig is om te zien?

Jij weet alles van hoe jij je bedrijf wilt runnen. Hoeveel couverts je in je hotelrestaurant wilt en hoe groot jouw bar moet zijn. Wij weten van alles hoe we een totaalcocenpt neerzetten met een uniek karakter waar jij nog jaren mee vooruit kan. (want trends, daar doen we niet aan)

Let’s get married!

Wil je wat van ons werk zien? Hoe onze unieke interieurs eruit zien? Bekijk hier onze portfolio.
Meer lezen over hotel interieur design? Of interieur designer Ingrid van der Veen?

 

Ingrid werkt ook aan de Costa Blanca (Spanje) als luxury interior designer, samen met haar compagnon Ghita Bolder onder de naam Be Bold Interiors