DESIGN EXCELLENCE
MENTORSHIP

Stel je voor dat ik, als jouw persoonlijke coach, met onverdeelde aandacht meedenk over de unieke kansen in jouw interieurdesign projecten.
Dat je de beste inzichten en strategieën van me krijgt om jouw creatieve visie en expertise te benutten en je impact kan vermenigvuldigen. Laat onzekerheden achter je en ontdek jouw pad naar de top van de designwereld.

Herken jij deze uitdagingen?

 • Je hebt ambitieuze plannen, maar bent nog niet waar je wilt zijn.
 • Je bent toegewijd en hebt al indrukwekkende projecten afgerond, maar je voelt dat er meer is voor je
 • Je mist mensen om je heen die jou next level kunnen krijgen
 • Je wilt niet langer vastlopen in je creatieve proces. De onzekerheid en stress, het altijd moeten presteren.
 • Je bedrijf voelt als een eindeloze uitdaging. Moeilijke klanten en de constante druk van meerdere projecten.
 • Je wilt meer waardering en een hoger inkomen voor je werk, maar ziet niet altijd de financiële beloning.
 • Je wilt groeien maar je weet niet altijd hoe
 • Je werkt nu voor een baas maar bent klaar om zelf te ‘shinen’

Ben je ready as hell om next level te gaan? Welkom bij het DESIGN EXCELLENCE MENTORSHIP, waar jouw groei centraal staat.

4

Je werkt met veel passie en enthousiasme als interieur designer en toch baal je soms van hoe dingen lopen. Dat haalt het plezier uit je dag.

Je ziet wel dat je hele mooie stappen hebt gemaakt en daar ben je ook dankbaar voor, dus je vind dat je niet mag zeuren.

De buitenwereld vindt het fantastisch wat jij doet en dat is leuk om te horen, maar jij mist gelijkgestemde mensen om je heen die tegen dezelfde problemen aanlopen als jij. Het ontbreekt je aan mensen die het hoge level in jou zien en naar boven kunnen brengen. 

Heb je misschien bereikt wat er in je zit? Diep van binnen weet jij dat dit niet zo is.

En zo is het.

Natuurlijk kun je doorbreken naar een compleet ander level met je designs en je studio, waarin je je vol zelfvertrouwen en plezier beweegt. 

Sandra Overbeek
Interieur Designer

Wat je nu tegenhoudt

Je hebt alles in huis om een succesvolle interieurdesigner te zijn: creativiteit, passie en toewijding. Toch voel je vaak dat je vastloopt. Maar waarom? Wat houdt je tegen om echt door te breken en te groeien?

Of je nu al jaren actief bent in de interieurdesignwereld of recentelijk bent gestart, één ding is zeker:

Wat je tot hier heeft gebracht, zal je niet verder helpen om de top van de designmarkt te bereiken.

Toch hebben veel interieurdesigners de neiging om vast te houden aan dezelfde aanpak en verwachten ze toch betere resultaten.

Merel: "De mentor call met Ingrid zorgde voor een directe doorbraak in mijn design."

Ik had de Hospitality Design Training bij Ingrid gevolgd en de methode die Ingrid ons daar had geleerd om concepten neer te zetten, paste ik na de training meteen toe in een lopend restaurantproject.

Hierdoor begreep mijn klant veel beter wat mijn intenties waren. Heerlijk!  Toch had ik moeite met de stap daarna, daar miste de klant de WOW factor. Ik zag alleen niet waar het hem in zat.

Tijdens een mentor call kon Ingrid mij haarscherp doen inzien waar dit door kwam en heb ik alsnog de juiste aanpassingen kunnen doen voor de volgende presentatie.

Het is fijn om Ingrid aan mijn zijde te hebben en zo te groeien als designer!

5/5

Merel van Geffen 
Liviza Group

Door mijn eigen hands-on ervaring met projecten, de diepgaande onderzoeken die ik de afgelopen jaren heb gedaan en mijn uitgebreide ervaring in het coachen van interieurdesigners, weet ik hoe belangrijk het is om iemand in je omgeving te hebben die je uitdaagt om anders te denken en te doen.

Het is mijn gave om wat complex lijkt weer simpel te maken. Daar waar jij in rondjes draaide met je design en vast loopt zie ik in een oogopslag waar het hem in zit. Ik denk mee over je designkeuzes, je marketing, je sales en je leiderschap. Hierdoor ervaar je radicale shifts op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Voor de designers die ik coach, ben ik die persoon. Als jouw persoonlijke coach houd ik niets terug. Ik daag je uit om anders te kijken en vraag door waar het oncomfortabel voelt.

Als je het gevoel hebt dat je niet je volledige potentiële benut, wordt het tijd dat jij achter het stuur gaat zitten

Het is mijn missie om jou te helpen door:

Maartje: "Ik had weer helderheid en vertrouwen na een Mentor Call met Ingrid"

Ik was druk met van alles, heb een kleine en liep vast en voelde me onzeker.  Ik had geen overzicht in mijn volgende stappen.

Tijdens een 1:1 mentor call met Ingrid kon ik mijn verhaal kwijt en dacht ze met me mee. Na de call had ik helder inzicht in de stappen die ik kon zetten, dat luchtte me zo op! Ik had dat echt even nodig.  

Ik ben heel blij met het vertrouwen wat ik heb gekregen door Ingrid en alle tips en mogelijkheden waar ik zelf nog niet aan had gedacht.

Ingrid is écht een heel fijne persoon, lekker normaal maar tegelijkertijd ook uniek en extravagant. Door wie zij is en hoe zij tegen dingen aan kijkt ben ik enorm gegroeid.

5/5
Maartje

Maartje Slot
Studio Sycamore

IMG_7397

Hoe is dit Mentorship anders?

Omdat ik zelf interieurontwerper ben, ken ik (veel van) jouw uitdagingen.

De afgelopen jaren heb ik enorm veel geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling en ik heb gemerkt hoe transformerend dat voor me is geweest. Dat gun ik jou ook! Al mijn kennis neem ik voor je mee. Ik ben jouw shortcut naar jouw droom design business, waardoor je niet meer al dat geld en die tijd zelf hoeft te investeren. Hoe fijn is dat!

Zoals je tijdens je vorige training hebt gemerkt: ik ben direct en meelevend, nuchter en spiritueel, en ik wil het allerbeste voor jou. Design-wise ben ik nothing like the rest en denk ik anders dan de meeste ontwerpers.

Maak dus optimaal gebruik vanaf mijn ervaringen en kennis als jouw mentor aan je zijde.

Marlieke: "Door Ingrid kijk ik nu 100% anders naar mijn ontwerpen."

Ik zat te veel ‘in the box’ en was al een tijdje op zoek naar begeleiding die me uit mijn comfort zone zou trekken en me zou bevrijden van het brave dat ik in mijn opleidingen tegenkwam.

Het lukte me maar niet om zelf hier nieuwe stappen in te zetten. Ik wist eerlijk gezegd niet wat te doen.

Ik wilde specifiek bij Ingrid aan de slag omdat zij zo anders is dan ik. Ik had ook het gevoel dat dat nodig was om iets te doorbreken. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

Het is ongelooflijk inspirerend hoe Ingrid naar dingen kijkt. Ik merk dat ik als ontwerper nu heel anders in alles sta, wat ook in mijn hoofd een enorm verschil maakt.

Ik zie nu dat echt alles mogelijk is, maar dan ook echt alles!

5/5

Marlieke Geerdink
Lumi Interieur

1 JAAR ALL IN! Het Design Excellence Mentorship...

… is een exclusief traject waarbij je mijn persoonlijke high-performance coaching krijgt en deel uitmaakt van een kleine groep uitzonderlijk gedreven designers.

Mijn coaching is niet bedoeld voor mensen die willen dat ik hun handje vasthoud. Ook niet voor ondernemers die andere mensen of omstandigheden verantwoordelijk maken voor hun succes en geluk.

Design Excellence Mentorship is wel geschikt voor je als je je standaard radicaal wilt verhogen en stappen durft te maken als designer.

Ben jij 100% committed om nieuwe stappen te zetten? Ik zal je begeleiden om o.a:

 

Alles wat je moet weten over het
DESIGN EXCELLENCE MENTORSHIP

DESIGN EXCELLENCE MENTORSHIP – BASIC
E 3.999/of 12 termijnen van 350 ex btw

 • 2 maandelijkse online coachingsessie op donderdag waar ik een paar ondernemers live coach (vragen worden op voorhand geselecteerd en álle vragen worden sowieso persoonlijk beantwoord, dus je wordt ALTIJD geholpen)
 • Alle calls via replay beschikbaar
 • 1 jaar traject
 • 2x LIVE dag
 • Je zit in een groep gelijkgestemden die buddies voor life kunnen worden
 
 
 

DESIGN EXCELLENCE MENTORSHIP – VIP
E 5.999/of 12 termijnen van 525 ex btw

 • 2 maandelijkse online coachingsessie op donderdag waar ik een paar ondernemers live coach (vragen worden op voorhand geselecteerd en álle vragen worden sowieso persoonlijk beantwoord, dus je wordt ALTIJD geholpen)
 • 1 jaar traject
 • 2x LIVE dag
 • Je zit in een groep gelijkgestemden die buddies voor life kunnen worden
 • Persoonlijk Ontwikkelingsplan (tijdens een 1-op-1 call)
 • Accountablity zodat je on track blijft en je doelen haalt
 • 4 private coaching sessies (elk kwartaal en met replay)
 • Priority Support via WhatsApp (maandag t/m donderdag) – ik check 1x per dag mijn WhatsApp voor vragen

Suzanne: "Ik heb diepgang en betekenis gevonden in mijn ontwerpen dankzij Ingrids coaching."

Na 20 jaar bij een architectenburo te hebben gewerkt, ben ik nu al 4 jaar zelfstandig aan de slag.

Om mezelf verder te ontwikkelen, besloot ik deel te nemen aan Ingrids coaching. Wat me meteen aansprak, was de mogelijkheid om meer diepgang in mijn ontwerpen te brengen.

Dankzij jouw mentoring heb ik nu projecten met een duidelijk concept en voel ik dat mijn werk meer betekenis en draagkracht heeft.

Bovendien heb ik veel geleerd over het gebruik van kleuren en patronen.

5/5

Suzanne Wielart 
Suzanne Ontwerpt

Wil je graag close 1 op 1 met mij werken in de vorm van een High Level 1 op 1 traject? Dat kan!
Dit is het meest exclusieve traject dat ik aanbied en er zijn slechts een paar plekken per jaar beschikbaar.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER HET
DESIGN EXCELLENCE MENTORSHIP

IS MIJN INSCHRIJVING DEFINITIEF NA HET INSTUREN VAN HET FORMULIER?

Ja, nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een bevestigingsmail en daarna een mail met je factuur. Vereiste voor aanmelding is dat je wel de Hospitality Design Training of de toekomstige Become Irresistable training hebt gevolgd.

IK VIND DE INVESTERING SPANNEND. WAT RAAD JE ME AAN?

Stel jezelf deze vraag: Wat zou je doen als je met absolute zekerheid wist dat je al je design en professionele doelen zou bereiken door nu ‘ja’ te zeggen? Wie ben je dan? Welke klanten help je, welke projecten draai je? Beschouw het als een investering in jezelf, niet slechts als ‘kosten’. Ben je bereid om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor alles in je carrière? Dan hoeft deze investering helemaal niet spannend te zijn.
Merk je echter dat je heel erg twijfelt, dan moet je het niet doen. Ik wil echt werken met mensen die helemaal ready zijn en volle bak HELL YES tegen zichzelf en tegen enorme groei durven te zeggen.

HOE WEET IK OF IK DE RESULTATEN BEHAAL DIE JE BELOOFT?

Gebaseerd op de verzamelde feedback en mijn eigen ervaringen ben ik ervan overtuigd dat de coaching je enorm veel zal bieden. Het is cruciaal dat je openstaat voor mijn coaching en niet vervalt in een ‘weet-ik-al’ houding, oftewel een ‘fixed’ mindset. Groei vind je aan de andere kant van dit spectrum. Door actief aan de slag te gaan met de aangeboden kennis en tips kun je flinke stappen zetten. Dat zie ik keer op keer gebeuren tijdens de calls, zo mooi om te zien!

WAT IS HET VEREISTE INSTAP NIVEAU?

Om mee te komen in de coaching en mijn feedback te begrijpen moet je of de Hospitality Design Training of de toekomstige Become Irrestibale Training bij me hebben gevolgd. 

KAN IK IN TERMIJNEN BETALEN?

Ja, we bieden flexibele betalingsmogelijkheden, waaronder betaling in termijnen, om de investering toegankelijker te maken. Zie het overzichtje op deze pagina.

KAN IK OOK 1-OP-1 COACHING KRIJGEN?

Ja, je kunt deelnemen aan het DESIGN EXCELLENCE MENTORSHIP – VIP voor 1-op-1 coaching. Daar krijg je naast de groepscalls ook private coaching. 

Wil je 1-op-1 coaching los van het DESIGN EXCELLENCE MENTORSHIP, dan is dat ook mogelijk, afhankelijk van de beschikbaarheid. (Er zijn per jaar een beperkt aantal plekken beschikbaar.) KLIK HIER voor meer info over private coaching. 

LOOPT DE COACHING DOOR TIJDENS SCHOOLVAKANTIES?

Tijdens schoolvakanties kan de coaching doorgaan, maar in sommige vakanties niet. Tijdens de zomervakantie is er bijvoorbeeld een aantal weken geen coaching. Het kan voorkomen dat een online coachingssessie plaatsvindt tijdens jouw vakantie. Het goede nieuws is dat je online kunt deelnemen vanaf je vakantieadres, of je kunt de opname altijd binnen een week terugkijken.

WANNEER BEGINT DE COACHING NA MIJN AANMELDING?

Als er geen wachtlijst is kun je meteen deelnemen in de eerstvolgende online call. 

KAN IK VRAGEN STELLEN VOORDAT IK MIJ AANMELD?

Heb je vragen over het Design Excellence Mentorship? Stuur een mailtje naar info@ingridvanderveen.com en dan wordt er snel contact met je opgenomen.

Het Design Excellence Mentorship is voor jou als je:

Wat anderen zeggen:

Ik zie nu veel beter wat ik nog moet doen, zowel als ontwerper als in mijn business. Een van de dingen die ik heb aangepakt, is het beter stroomlijnen van mijn processen, waardoor ik me zelfverzekerder voel in het contact met mijn klanten.

Door Ingrids begeleiding ben ik me bewust geworden van de dingen die ik nog wil leren en toepassen. Ik heb nu mijn doelen veel helderder voor ogen en een systeem waardoor ik ze daadwerkelijk kan bereiken. Dat voelt heel fijn!

Het was enorm waardevol om na Ingrids Hospitality Design Training de mentorgesprekken te hebben. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd. Het gaf me ook veel opluchting om mijn problemen met mijn opdrachtgever te delen en inzicht te krijgen in hoe ik in die situatie terecht was gekomen en hoe ik nu verder kon.

Keep me updated!
I sign up for the newsletter on your trainings: