Exclusieve driedaagse Hospitality Design Training

24 april, 15 en 29 mei 2024

Een exclusieve driedaagse training over Hospitality Design door award-winning hospitality designer  Ingrid van der Veen 

Ontdek de Kunst van Hospitality Design -
Transformeer Ruimtes en Levens

Ben je een gepassioneerde interieurdesigner met een liefde voor hotels en restaurants en wil je leren hoe je deze ruimtes kunt transformeren tot adembenemende en functionele omgevingen?

Dan is onze Hospitality Design Training perfect voor jou! Hierin deel ik graag mijn geheimen van succesvol hospitality design en hoe je een expert in de branche kunt worden. Mis deze unieke kans niet om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

GRATIS ONLINE OPEN DAG (1,5 UUR) >>>

DE HOSPITALITY DESIGN TRAINING 

LOCATIE:

Studio Ingrid van der Veen, Elburgerweg 21, Hattemerbroek

TRAININGSDATA LIVE: >  24 april, 15 en 29 mei 2024 (10:00-16:00)

PARKEREN: Gratis op locatie

Lunch, koffie, thee, sap en fruit/lekkers inbegrepen.

De cursus wordt in het Nederlands gegeven.

CERTIFICAAT:

De training heeft een certificaat

INVESTERING € 2.595 ex btw

(Vraag bij PPO subsidie aan en ontvang minimaal 1/3 van je investering terug)

Ontdek wat de training jou brengt:

  1. Inspirerende Creativiteit: Leer hoe je grenzen kunt verleggen en unieke, meeslepende ruimtes kunt creëren die de zintuigen prikkelen en de gasten betoveren.
  2. Praktische Ontwerpvaardigheden: Ontwikkel praktische vaardigheden en technieken die je ontwerpen naar een hoger niveau tillen en je in staat stellen om complexe uitdagingen moeiteloos aan te pakken.
  3. Expert Inzichten: Profiteer van de kennis en ervaring van Ingrid die je gaat begeleiden bij het begrijpen van de workflow en haar best practices deelt uit de hospitality designindustrie.
  4. Unieke Gastvrijheidsbeleving: Leer hoe je emoties en ervaringen kunt weven in elk aspect van je ontwerp, waardoor je ruimtes creëert die onvergetelijke gastvrijheidservaringen bieden.
  5. Netwerk met Professionals: Ontmoet andere getalenteerde interieurdesigners en bouw waardevolle relaties op in de branche, waardoor je mogelijkheden voor samenwerking en groei vergroten.
  6. Toonaangevende Ontwerpkennis: Duik in de nieuwste materialen, technologieën en innovaties die worden gebruikt in de hospitality designwereld en blijf altijd een stap voor op de concurrentie.
  7. Ontwikkelen als ontwerper: Leer hoe je moeiteloos de beste designs maakt.
  8. Leer analyseren en verbeter jezelf: Leer hoe je kritisch kunt kijken naar interieurs en continue verbetering toepast om jouw ontwerpen naar een hoger niveau te tillen.

"Mijn doel is om je te begeleiden vanuit je huidige positie naar het niveau van een spraakmakende interieurontwerper."

Wat komt aan bod in de
Hospitality Design Training?

Hospitality Design

Hospitality Design is een specialiteit binnen de interieurbranche. In Nederland zijn hier geen opleidingen of cursussen voor, vandaar de motivatie van Ingrid om ontwerpers verder te helpen.

Branding, klantreis, layouts, een verhaal vertalen naar interieur, sfeer creëren, maatwerk ontwerpen en produceren, specifiek horeca materiaalgebruik, kleuren.

We’ve got you covered!

Kleurgebruik in interieurontwerp

In de training legt Ingrid uit wat kleur toevoegt aan je ontwerp, waarom en wanneer je het moet toepassen en hoe je dit met balans doet. Je doet een aantal praktische oefeningen om meer zelfvertrouwen te krijgen om kleur te gaan gebruiken.

Branding en Customer Journey

We beginnen de training rondom branding en de customer journey. Leer hoe je jouw ontwerpen nauwkeurig afstemt op de gewenste merkbeleving van je klanten en hoe je de optimale customer journey kunt ontwerpen om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Deep dive in Design

Ik leer je mijn unieke 12 Elementen Interieur Designmethode. Je ontdekt met deze bewezen en innovatieve methode om moeiteloos de meest indrukwekkende en doordachte ontwerpen te creëren waar je klanten helemaal van achterover slaan. Ook leer ik je hoe je kritisch naar interieurs kunt kijken zodat je analytische vaardigheden ontwikkelen. Met deze tool alleen al ga jij je ontwerpen big time verbeteren.

Een designproces dat precies bij jou past

Heb je het gevoel dat je klanten de touwtjes in handen hebben in plaats van jij als interieurontwerper? Ontwikkel een effectief en efficiënt designproces dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl en visie, waardoor je de controle terugkrijgt en meer voldoening en succes uit jouw studio haalt. Til je designstudio naar ongekende hoogtes!

Een onderscheidende Designsignatuur 

Ontdek hoe het creëren van een unieke en onderscheidende designsignatuur jouw merkidentiteit versterkt en jouw studio een sterkere positie geeft in de markt. Ontdek welke deuren dit voor jou opent!

Ingrid Meinster

Ik wilde meer leren over hospitality design en de training gaf me meer inzicht in mezelf als ontwerper en in mijn vaardigheden.

Het gaf me ook vertrouwen om te beginnen met hospitality design, het gaf me het laatste zetje om de drive te vergroten en aan de slag te gaan, een onverwacht belangrijke les.

Ik merkte dat Ingrid echt haar best deed om te reageren en informatie te geven naar aanleiding van vragen van studenten.

De cursus was goed georganiseerd en de presentaties waren duidelijk en Ingrid is enthousiast en zorgt voor een ontspannen sfeer in de cursus.

Ingrid Meinster
Studio Pling

Sandra Overbeek

Ik hou van de deep-dive!

Soms raak ik het overzicht kwijt en maakt Ingrids input mij bewust van keuzes. Ik ga terug naar de basisprincipes van het ontwerp en van daaruit weer omhoog. Zo goed!

Ik vond de training waardevol omdat ik weer geprikkeld en geïnspireerd werd, maar ook het gevoel dat het me gaat lukken!

Ik heb gemerkt dat je heel veel wilt leren, maar uiteindelijk moet je het gewoon doen! Kijken, spelen en proberen. We hebben de handvatten gekregen om dat te doen.

Sanda Overbeek
Sandra Overbeek Interieurconcept

Meester van de Praktijk

We geloven in hands-on leren!

Tijdens onze 3-daagse Hospitality Design Training ga je aan de slag met praktische opdrachten die je helpen om het geleerde in de praktijk te brengen en er meer grip te krijgen. Door te oefenen en te experimenteren, ontwikkel je een zelfverzekerde aanpak die jouw ontwerpen naar een hoger niveau tilt en jouw klanten versteld doet staan.

BONUS:

MENTOR CALLS

Na de training ontvang je twee gratis online Mentor calls uit het Design Mentor Membership.  Hierin is ruimte voor al je vragen na de training en kijkt Ingrid met je mee naar jouw huidige projecten als je vastloopt of vragen hebt. Zo blijf je on track, geïnspireerd en gemotiveerd.

Door jezelf open te stellen voor de kennis en inzichten van anderen, kun je sneller groeien.

Via een Teams call van 2 uur kun je al je vragen aan Ingrid stellen. Gebleken is dat de vragen van anderen vaak ook heel waardevol zijn om naar te luisteren voor je eigen ontwikkeling.

"De calls hielpen me mijn design processen te stroomlijnen"

"Het was waardevol om met elkaar te sparren en te kijken hoe anderen het aanpakken."

"Het heeft me bewust gemaakt van dingen die ik nog wil leren en toepassen."

Groots durven denken en ambitieuze doelen bereiken

Als visionaire designer is het niet alleen belangrijk om creatieve grenzen te verleggen, maar ook om groots te denken op zakelijk gebied. Durf jezelf te zien op een plek die je misschien eerder als onbereikbaar beschouwde.

In onze training ontdek je hoe je belemmerende overtuigingen doorbreekt en jouw mindset transformeert naar een ondernemende en ambitieuze visie.

Leer hoe je niet alleen jouw ontwerpen verbetert, maar ook jouw designstudio naar zakelijke successen brengt. We laten je zien dat het mogelijk is om jouw eigen pad te creëren in de designwereld en jezelf te positioneren als een invloedrijke speler.

Grijp deze kans om jouw creatieve en zakelijke potentieel te ontdekken en te ontplooien!

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze exclusieve driedaagse training is bedoeld voor ambitieuze interieurprofessionals zoals interieurontwerpers en interieurarchitecten die op zoek zijn naar verdieping. Als je de passie hebt om jouw ontwerpkennis en vaardigheden zowel te verbreden als naar een next level te tillen om zo een spraakmakende naam te worden in de designwereld, dan is deze training op maat gemaakt voor jou. 

Cynthia Wijntje

De training heeft mijn kennis zeker aangevuld, ik voel me verrijkt.

Ik vond het heel waardevol dat Ingrid iedereen aan het denken zette over wat voor ontwerper je bent of wilt zijn en wat je wilt uitstralen met je studio.

Mijn mindset is door de training veranderd, ik heb een aantal punten die ik door de training ga omgooien.

Cynthia Wijntje
Wijntje Vastgoedstyling

Rosemary van Liempt

Ik wil heel graag een switch maken van particuliere klanten naar horeca.

Door het werk en de kennis van Ingrid heb ik besloten me voor de opleiding in te schrijven. Ik ben weer terug bij mijn basis van werken en heb veel tips en inzichten gekregen waar ik absoluut mee verder wil!

De training was zeker een aanvulling op mijn kennis, de opdrachten waren leuk, leerzaam, verfrissend en ik heb de lessen nooit saai gevonden!

Rosemary van Liempt
Rosemary van Liempt Design

SCHRIJF JE IN
VOOR DE GRATIS ONLINE OPEN DAG

Over Ingrid van der Veen

“Als ontwerpers hebben we de magie om gedachten om te zetten in tastbare materie”

Ingrid vermengt de grenzen tussen architectuur, interieur, objecten en kunst, interpreteert herinneringen en creëert dromen.

Na haar studie architectonische vormgeving aan de kunstacademie werkte Ingrid jarenlang als scenograaf voor grote theaterproducties en aan de top van de Nederlandse filmindustrie als decorontwerper en art director en runde ze haar eigen designlabel.

Tegenwoordig runt ze haar interieurontwerp studio die zich richt op spraakmakend hospitality design.

Are you ready?

Ben je klaar om de geheimen van hospitality design te ontrafelen en jouw vaardigheden naar een ongekend niveau te tillen? Schrijf je vandaag nog in voor onze 3-daagse Hospitality Design Training en dompel jezelf onder in een wereld van creativiteit, inspiratie en professionele groei. Ontdek hoe je met onze bewezen 12 elementen methode jouw interieur design studio naar de top brengt en een overvloed aan kansen en klanten aantrekt. 

Subsidie Mogelijkheden:

Overweeg jij om in te stappen in de Hospitality Design Training maar zijn de kosten voor jou een drempel om je in te schrijven?
 
Dan is een PPO-subsidie aanvragen misschien een goede optie voor jou. De subsidie vergoedt achteraf in veel gevallen 1/3 van de netto kosten van onze training.

Klik hier voor meer info en je aanvraag bij PPO.

Twijfel je?

Twijfel je of deze training bij je past en wil je erover sparren? Dat kan!

Neem gerust contact met me op via telefoon op 038 – 234 04 72 of stuur een e-mail naar info@ingridvanderveen.com.

Samen kijken we of deze training de beste keuze is voor jou!

Didy Schutte

Ik heb deelgenomen aan de training omdat ik een andere markt wilde aanboren.

De training was voor mij waardevol omdat ik nieuwe inzichten heb opgedaan.

De opdrachten gaven mij stof tot nadenken en een stukje bewustwording. Ik heb gezien wat er nodig is in je eigen onderscheidend vermogen en om boven de massa ontwerpers uit te komen.

Didy Schutte
Di-Design

Houd me op de hoogte!
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief over de trainingen: