Wij zien de woning als een mens; door er aandacht aan te besteden komt het tot bloei

Woning designer

Een woning designer zorgt voor een uniek woning interieur design; een gezellig thuis

Je huis is jouw thuis. Dé plek waar jij je veilig en vertrouwd moet voelen. Zullen we van jouw huis nu eens écht een heerlijk thuis maken? Heb je de ambitie om een prachtig thuis te creëren? Mis je nu de samenhang en balans in je hele woning? Staren de witte wanden je aan en wordt het maar niet gezellig? Wil je dat jouw huis precies weerspiegelt wie je bent? En jij intens kunt genieten, omdat jouw huis past bij jouw stijl van leven en helemaal aansluit bij jouw smaak?
Lijkt dit je een prachtig streven, maar zie je niet voor je hoe je dit moet gaan bereiken? Laat ons je helpen! Als woning designers zorgen wij voor een uniek woning interieur design. Eentje waar niemand omheen kan en die echt bij je past.

Wij luisteren naar jouw wensen en vatten dit samen in een totaalconcept voor interieurinrichting. Echt alles van A tot Z! Wil je weten hoe wij jouw woning interieur kunnen omtoveren tot iets spraakmakends? Doe ons gerust een berichtje, wij voorzien je graag van advies op maat.

Woning Designer

Perfectie in het leven bestaat niet, maar toch blijven we er naar streven. Je wilt er tenslotte toe doen. Het leven is en blijft dan ook een uitdaging.

Wij dagen je uit om de uitdaging aan te gaan, ook in je interieur. Om een stapje verder te gaan. Wij gaan op zoek naar jouw unieke balans door jouw (complete) woning zo in te richten dat het precies bij jou past. Wij geloven in totaal ontwerpen; één ruimte, één geheel, dan ontstaat een balans. Een balans die wij creëren door harmonie en gelaagdheid in ons werk. En precies dat maakt ons werk uniek. Variatie in textuur, patronen en materialen geven jouw huis magie. Er zijn geen interieur wetten die zeggen hoe je een woning moet stylen.

Antiek met vintage, strepen met dessins, echt alles kan. Een uniek persoonlijk design maakt dat je je lekker voelt in je eigen omgeving. Het weerspiegelt wie je bent, voldoet aan de functie hoe je de ruimtes wilt gebruiken en zorgt ervoor dat esthetiek niet ten koste gaat van de praktische functie. Maar het gaat je ook verrassen.

Samen kunnen we kiezen voor het onverwachte. Wij nemen je daarna het liefste mee op die heel boeiende reis die we samen kunnen maken. Alles wat we doen is met de gedachte om jouw woning zo te stylen, dat ze precies bij jou past!

Woning designer Ingrid van der Veen

Studio Ingrid van der Veen loopt al een aantal jaartjes mee in de interieurbranche als interieur designer. De meest mooie en spraakmakende interieurs worden gerealiseerd, waarbij aandacht is voor eigen wensen en voorkeuren. Wij geven je het gevoel van ‘thuiskomen’ terug!

Ingrid aan het woord

‘’Het is bijzonder en een hele eer om een interieur voor iemand te mogen ontwerpen als woning interieur designer. We gaan een heel individueel traject in met je en leren je goed kennen. Zo kunnen we een mooi persoonlijk plan voor je maken dat precies past bij hoe jij leeft en wat jouw wensen zijn. Ik zie elke keer weer de opluchting als mensen hebben besloten om hulp te vragen voor hun woning interieur design. Iemand die hen gaat helpen keuzes maken en ze voedt met nieuwe ideëen. Er gaan vaak letterlijk schouders omlaag als ze de beslissing hebben genomen.’’

Luxe woninginrichting by Ingrid van der Veen

Een luxe woninginrichting gestyled door een woning designer, hoe ziet dat eruit? Een goede indeling, balans, mooie materialen en kleur. Ook op maat ontworpen onderdelen zoals meubels zorgen dat je een luxe uitstraling krijgt van je woning. Een woning designer kan je hier mee helpen. Wij hebben al veel spraakmakende interieurs mogen ontwerpen, zoals voor particulieren in prachtige huizen in binnen- en buitenland. Ook vakantiehuizen of poolhouses richten wij in. Wil je ook een luxe woninginrichting en ben je benieuwd hoe wij dat doen? Laat je inspireren door onze opgeleverde projecten.

Een luxury interior design totaalconcept

Een luxury interior design ontstaat natuurlijk niet zomaar. Het begint allemaal bij een concept, die wij samen met jou met zorg samenstellen. We betrekken je bij het hele ontwerpproces, zodat het concept altijd duidelijk is.

Ons doel? Jouw het ‘wauw’ effect bezorgen! Je thuis laten voelen in jouw interieur, zodat jouw huis ook echt een thuis is. Of het nou gaat om wandafwerking, kleuradvies, stofferen of op maat ontworpen meubels, wij kunnen het! Alles wat wij doen is met Eclectic Chic en Boutique Hotel style als basis voor jouw interieur.

En naast een nieuw inrichting voor je woning, kun je ook bij ons terecht voor een totaalconcept voor je hotel of restaurant.

ZET NU DE EERSTE STAP OM VAN JOUW NIEUWE HUIS JOUW THUIS TE MAKEN.

Open chat