Wij zien de woning als een mens;
Door er aandacht aan te besteden komt het tot bloei!

Woning designer

15

+ Jaar ervaring

48

48 kleurconcepten

23

Totaalontwerpen

Een woning designer zorgt voor een uniek woning interieur design; een gezellig thuis

Je huis is jouw thuis. Dé plek waar jij je veilig en vertrouwd moet voelen. Zullen we van jouw huis nu eens écht een heerlijk thuis maken?

Heb je de ambitie om een prachtig thuis te creëren? Mis je nu de samenhang en balans in je hele woning? 

Staren de witte wanden je aan en wordt het maar niet gezellig?

Wil je dat jouw huis precies weerspiegelt wie je bent? En jij intens kunt genieten, omdat jouw huis past bij jouw stijl van leven en helemaal aansluit bij jouw smaak? 

Lijkt dit je een prachtig streven, maar zie je niet voor je hoe je dit moet gaan bereiken? Laat ons je helpen! Als woning designer zorgen wij voor een uniek woning interieur design. 

Eentje waar niemand omheen kan en die echt bij je past. Wij luisteren naar jouw wensen en vatten dit samen in een totaalconcept voor interieurinrichting. Echt alles van A tot Z! Wil je weten hoe wij jouw woning interieur kunnen omtoveren tot iets spraakmakends? Doe ons gerust een berichtje, wij voorzien je graag van advies op maat.

Woning Designer Ingrid van der Veen

Perfectie in het leven bestaat niet, maar toch blijven we er naar streven. Je wilt er tenslotte toe doen. Het leven is en blijft dan ook een uitdaging.

 

Wij dagen je uit om de uitdaging aan te gaan, ook in je interieur. Om een stapje verder te gaan. Wij gaan op zoek naar jouw unieke balans door jouw (complete) woning zo in te richten dat het precies bij jou past.

Wij geloven in totaal ontwerpen; één ruimte, één geheel, dan ontstaat een balans. Een balans die wij creëren door harmonie en gelaagdheid in ons werk.

 

En precies dat maakt ons werk uniek. Variatie in textuur, patronen en materialen geven jouw huis magie. Er zijn geen interieur wetten die zeggen hoe je een woning moet stylen. Antiek met vintage, strepen met dessins, echt alles kan. 

 

Een uniek persoonlijk design maakt dat je je lekker voelt in je eigen omgeving. Het weerspiegelt wie je bent, voldoet aan de functie hoe je de ruimtes wilt gebruiken en zorgt ervoor dat esthetiek niet ten koste gaat van de praktische functie. Maar het gaat je ook verrassen.

 

Samen kunnen we kiezen voor het onverwachte. Wij nemen je daarna het liefste mee op die heel boeiende reis die we samen kunnen maken. Alles wat we doen is met de gedachte om jouw woning zo te stylen, dat ze precies bij jou past!

Studio Ingrid van der Veen

Studio Ingrid van der Veen loopt al een aantal jaartjes mee in de interieurbranche als interieur designer. De meest mooie en spraakmakende interieurs worden gerealiseerd, waarbij aandacht is voor eigen wensen en voorkeuren. 

 

Wij geven je het gevoel van ‘thuiskomen’ terug!

Ingrid aan het woord

‘’Het is bijzonder en een hele eer om een interieur voor iemand te mogen ontwerpen als woning interieur designer. We gaan een heel individueel traject in met je en leren je goed kennen.

Zo kunnen we een mooi persoonlijk plan voor je maken dat precies past bij hoe jij leeft en wat jouw wensen zijn. Ik zie elke keer weer de opluchting als mensen hebben besloten om hulp te vragen voor hun woning interieur design.

Iemand die hen gaat helpen keuzes maken en ze voedt met nieuwe ideeën. Er gaan vaak letterlijk schouders omlaag als ze de beslissing hebben genomen.’’

Luxe woninginrichting by Ingrid van der Veen

Een luxe woninginrichting gestyled door een woning designer, hoe ziet dat eruit? Een goede indeling, balans, mooie materialen en kleur. Ook op maat ontworpen onderdelen zoals meubels zorgen dat je een luxe uitstraling krijgt van je woning. Een woning designer kan je hier mee helpen. 

 

Wij hebben al veel spraakmakende interieurs mogen ontwerpen, zoals voor particulieren in prachtige huizen in binnen- en buitenland. Ook vakantiehuizen of poolhouses richten wij in.

Wil je ook een luxe woninginrichting en ben je benieuwd hoe wij dat doen? 

 

Laat je inspireren door onze opgeleverde projecten.

Een luxury interior design totaalconcept

Een luxury interior design ontstaat natuurlijk niet zomaar. Het begint allemaal bij een concept, die wij samen met jou met zorg samenstellen. We betrekken je bij het hele ontwerpproces, zodat het concept altijd duidelijk is.

 

Ons doel? Jouw het ‘wauw’ effect bezorgen! Je thuis laten voelen in jouw interieur, zodat jouw huis ook echt een thuis is. Of het nou gaat om wandafwerking, kleuradvies, stofferen of op maat ontworpen meubels, wij kunnen het! 

 

Alles wat wij doen is met Eclectic Chic en Boutique Hotel style als basis voor jouw interieur. En naast een nieuw inrichting voor je woning, kun je ook bij ons terecht voor een totaalconcept voor je hotel of restaurant.

Wil jij kleurrijk wonen?

Kleur is bij onze studio een essentieel onderdeel voor het interieurontwerp van jouw woning. Kleurrijk wonen geeft verhaal aan jouw leven en draagt bij aan je gevoel. Wil jij een interieur dat weg is van de mainstream, uniek is en geen witte muren heeft? We’re here for you!

Voor elk project gaan wij op zoek naar de beste kleuren voor jouw interieur project en selecteren unieke kleurencombinaties. Zo creëren we levendige interieurs, zodat jij kleurrijk kan wonen. Balance is key!

Als je ons portfolio bekijkt zie je dat we veel kleur gebruiken, maar wel altijd heel gebalanceerd. Dus wel kleur maar niet alles door elkaar. Zo ontstaan kleurrijke interieurs die èn spannend zijn èn in evenwicht. Kleurencombinaties voor je interieur waar wij erg blij van worden zijn turquoise met blauw, aubergine met oker en blauw met roze. Maar we kunnen nog wel even doorgaan, want er is zoveel heerlijks te maken met kleur! Terwijl veel mensen denken dat wit juist rust geeft in je interieur zien wij dat kleur juist de drager is voor rust in je woning.

Warme kleuren in je woonkamer zorgen ervoor dat je je heerlijk thuis voelt en je huis als een warme deken aanvoelt. Kleurrijk wonen zit hem in de kleur van de verf of het behang op je wanden, maar natuurlijk ook in welke bekleding je op je bank hebt, welke gordijnen je kiest. Alle elementen dragen bij. Onze klanten vinden het lastig om dit in de juiste proporties samen te stellen om tot een subliem resultaat te komen en vragen ons om ze hierbij te helpen.

Ervaringen van anderen
- Matthias Nieuwland - Manager Hotel & Operations
Ingrid denkt mee in kostenbesparende opties en weet dit op een stijlvolle manier toe te passen. Het was fijn dat ze mee dacht vanuit ons bedrijf, zowel vanuit de identiteit van De Librije als de praktische uitvoering. De realisatie van de hotelkamer ontwerpen verliep zeer soepel doordat Ingrid rechtstreeks met een team de uitvoering verzorgde.
- André la Rivière en Marlies Ruijgrok
Na mijn scheiding dacht ik ga het nu eens echt anders doen en mijn huis inrichten zoals ik het zelf wil. Ik had een kadewoning gekocht in het centrum van Zwolle en wilde thuiskomen in mijn eigen oase. Toen kwam ik Ingrid tegen. Ik dacht ik kan voor safe gaan maar dat wil ik niet. En met haar bloemrijke verschijning dacht ik die moet ik hebben. Lekker anders dan anders. Net als ik. En ze moest ook wel lachen dat ik steeds met een andere vriendin aan tafel zat om de plannen te bespreken. Vrolijk, flexibel maar ook duidelijk en verrassend. Ingrid luistert goed, heeft aandacht voor details en klankbord met je. En dat is fijn. Ze geeft je het vertrouwen dat het goed komt en als vrienden van mijn kinderen binnenkomen en zeggen WoW! Ik heb nog nooit zo’n mooie inrichting gezien. Apart zeg! Nou daar word je toch blij van!
– Jonnie en Thérèse Boer
Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen. Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.
Previous
Next

Jouw startpunt om te visualiseren

Oooh! ZO kan het ook?! En vooral. Oooh! Dat wil ik OOK!

Balans in je uitstraling

Een gerecht waarin juiste ingrediënten elkaar ontmoeten

Een heerlijke ruimte

De aantrekkingskracht groeit, net als de reserveringen

Een heerlijke ruimte

Waar je graag wilt zijn en jouw gasten vooral ook

Een sfeer die klopt

En gastvrijheid ademt

Haalbaar en praktisch

Mijn oplossingen zijn werkbaar en efficiënt

Slimme oplossingen

Loop je tegen dingen aan, bijvoorbeeld bergruimte?

Prijsbewuste oplossingen

Kunnen we besparingen opleveren?

Een totaalconcept oplossing

Ik kan je totaal ontzorgen en zoek alles voor je uit

ZET NU DE EERSTE STAP OM VAN JOUW NIEUWE HUIS JOUW THUIS TE MAKEN.
Open chat