Visie

Mijn missie

Wil je dat jouw omgeving de passie uitstraalt die jij in je werk legt? Gun jij je gasten een bijzondere ervaring waarbij ze echt geraakt worden? Run jij een vooruitstrevende onderneming maar sluit je interieur nog niet aan bij jouw eigenzinnigheid?
Mijn missie is om het interieur van jouw bedrijf te laten stralen zoals jij dat ook doet vanuit je vak. Door het gebruik van kleur op kleur in combinatie met patronen, bijzondere stoffen en materialen ontstaat een rijke gelaagdheid en diepgang. Op een witte wand lijkt een schilderij al gauw een plakplaatje maar op een gekleurde achterwand wordt een meubel of schilderij echt onderdeel van de ruimte. Je kunt kleur dus perfect inzetten om een ruimte en de meubels met elkaar te verbinden.

Neem contact op

Blijf op de hoogte

Waar ik sterk in ben

Ontwerp en uitvoering van bonte functionele interieurs die rust uitstralen. Een lust voor het oog door de zorgvuldige verhouding van kleur, materiaal en vorm. Uniek omdat ik daarbij meubels, stoffering en accessoires ontwerp, hergebruik en opknap. Ik trek alles uit de kast om een ruimte vóór jou, je gasten, je klanten of je product te laten werken. Verder kan ik je helpen met kleur- en stijladvies en weet je helemaal niet waar je moet beginnen? Dan kan ik aan de hand van een quick scan (live of online) vertellen wat je met meer kleur in je interieur zou kunnen bereiken.

Werkwijze

Ik maak graag heldere keuzes en communiceer ook zo. Dat ik als art director en productontwerper een goed praktisch en technisch inzicht en een grote materiaalkennis heb ontwikkeld, zal je merken als we gaan samenwerken. Ik maak duidelijke offertes, realistische planningen en begeleid de uitvoering van mijn ontwerp tot en met de oplevering. Ik werk met leveranciers en producenten van over de hele wereld maar waar mogelijk ook dichtbij huis.
Kun jij wel wat kleur gebruiken? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met mij op. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op