Veelgestelde vragen

Vragen over ontwerp

Zeker. Onze eerste kennismaking is om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Als de vraag helder is maken we een offerte en indien die akkoord is gaan we uitgebreid in op jullie wensen.

Naast interieurs met bontere paletten maakt ze ook werk met minder felle kleuren. Als je affiniteit voelt met haar werk, dan komt het wel goed!

De reden dat wij veel met kleur werken is juíst om de werking van kleur. Met kleur kunnen wij heel goed luxe en stijlvolle interieurs creëren die nèt even anders zijn dan het standaard luxe plaatje.

Ingrid gaat altijd eerst met je in gesprek. Wat wil je bereiken met je nieuwe interieur? Welk gevoel moet het opwekken? Heb je voorliefde voor bepaalde kleuren en vormen of juist niet? Op basis van dit gesprek maken we een kleurenpallet dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. Door haar jarenlange ervaring met kleuren in interieurs weet ze klanten keer op keer blij te verrassen.

Ja. Ook in keukens en badkamers denken we graag net even anders dan de rest. Door onze uitgebreide kennis van bijzondere materialen kunnen we ook hier het verschil voor je maken in high end keukens en badkamers. Onze specialisten werken de ontwerpen technisch voor je uit, bereiden alles voor en plaatsen je keuken of badkamer. 

 

We merken regelmatig dat we pas ingeschakeld worden als de keuken en badkamer al besteld zijn. Klanten hebben vaak spijt dat ze ons niet eerder hadden ingeschakeld, zodat ze ook daar iets bijzonders van hadden kunnen laten maken.

Ja. Een lichtplan vinden wij een belangrijk onderdeel van je interieurontwerp en raden wij dus ook zeker aan om te doen. We maken een vlekkenplan, licht schakelplan en werken dit uit in armaturen en lichtsoorten.

Wij doen alles in de hele woning, dus van de voordeur tot de achterdeur, van de (wijn)kelder tot de zolder. We ontwerpen daarvoor woonkamers, slaapkamers, de entree, keukens, badkamers, bijkeukens, de gym, de walk-in-closet. Nou ja, bedenk het maar! Maar ook op het terras kunnen we het verschil voor je maken.

Iedereen die een bijzonder interieur wenst en van de gebaande paden wil met zijn interieur  is bij ons aan het goede adres. Wij hebben een voorliefde voor horeca interieurs; (boetiek) hotels en restaurants. Maar ook zetten wij onze tanden graag in boetieks, salons, kantoren, etc.

Wij kunnen het hele interieur voor je ontwerpen; hotellobby’s, restaurants, hotelkamers, de receptie…. Het ontwerpen van de keukens doen wij niet, dit laten we over aan specialisten.

Welnee. Je hebt vast nog hele mooie items die je graag weer terugziet in je nieuwe interieur. Gewoon omdat ze een bepaalde emotionele waarde voor je hebben. Wel gaan wij voor jou voor het totaalplaatje. Dat betekent ‘killing your darlings’. Niks zo irritants als een fantastisch nieuw interieur en dat die design fauteuil totaal niet past in het geheel. Daar waken we wel voor. Maar we kijken ook of items een nieuwe plek kunnen krijgen.

Ja, voor de meeste projecten werken wij met 3D beelden. Deze kunnen wij tot fotorealistisch voor je uitwerken.

Uiteraard is dit afhankelijk van je project. Wij werken met een design fee voor het interieurontwerp die gemiddeld begint bij E 5.000. De projectleiding van de uitvoering gaat per uur.

Uiteraard geheel afhankelijk van het project; gaat het om een slaapkamer of een heel restaurant? Wij werken graag met mooie en goede materialen voor een duurzaam resultaat en werken om die reden niet in het lage segment. Dus als je een ‘low budget project’ hebt ben je bij ons niet aan het juiste adres. Maar een mooi interieur met een luxe uitstraling hoeft ook zeker niet sky high te zitten qua budget.

Ja, dit doen we graag en veel. Juist hiermee zetten we je interieur op de kaart en wordt het uniek. Wat we zoal ontwerpen? Wandkasten, badkamermeubels, tafels, banken, vloerkleden, behang. En voor de horeca bijvoorbeeld lampen, de bar, receptiedesks, afscheidingen. Wauw wat niet?! We love bespoke design!

Daarnaast werken we met heel veel mooie leveranciers voor meubels, verlichting, stoffen en behang, tegels, decoratie, vloerkleden etc.

Ja. Wij denken vanaf de plattegrond met je mee. Juist daar maken we de eerste plannen. Hoe leef je, hoe werkt je bedrijf? Wat betekent dat voor de indeling? Indien je een architect hebt denken we ook graag vanaf het begin mee vanuit het interieurontwerp. Zo hebben we al vaak het verschil kunnen maken in de indeling of dat mooie nisje toch kunnen bewaken waar straks die prachtige vaas in staat uitgelicht.

Wij maken graag het verschil voor onze klanten en wij geloven in de kracht van totaal interieurs. Wij vertalen al jouw wensen in een totaal interieur ontwerp met als eindresultaat een interieur dat helemaal zo wordt zoals jij van droomde. Wij ontwerpen voor klanten in het hogere segment en werken met een design fee voor het interieurontwerp die gemiddeld begint bij E 5.000. De projectleiding van de uitvoering gaat per uur.

Kijk naar welke stijl jouw voorkeur uit gaat. Elke interieur designer heeft zijn of haar eigen handtekening. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor kleurrijke Boutique Hotel stijl interieurs met veel bijzondere en op maat gemaakte meubels en details. Wij werken door heel Nederland en ook in het buitenland, dus laat afstand geen belemmering voor je zijn als Ingrids stijl je aanspreekt!

Een goed hotel design laat de identiteit van je bedrijf zien van A tot Z. De hele customer journey moet kloppen; dus van het moment dat iemand je online vindt tot ze weer bij je vertrekken. Wij geloven dat je hierin best je nek uit mag steken en bijzondere dingen mag laten zien. Dat vinden je gasten leuk en get’s them talking!

Wij maken graag het verschil voor onze klanten en wij geloven in de kracht van totaal interieurs. Wij vertalen al jouw wensen in een totaal interieur ontwerp met als eindresultaat een interieur dat helemaal zo wordt zoals jij van droomde. Wij ontwerpen voor klanten in het hogere segment en werken met een design fee voor het interieurontwerp die gemiddeld begint bij E 5.000. De projectleiding van de uitvoering gaat per uur.

Vragen over uitvoering

Als je interesse hebt om met Ingrid te werken dan vragen we je dit formulier in te vullen. Zo krijgen we een eerste indruk van je project. Vervolgens nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken om te kijken of er van beide kanten een klik is.  Wij vertellen je uitgebreid onze werkwijze, zodat je kunt beoordelen of dit bij je past. Ook kunnen we al een eerste indicatie geven van de kosten.

Ja, wij werken met veel partijen samen zoals interieurbouwers, keuken- en badkamerspecialisten, behangers en schilders, stukadoors. 

 

Dit alles gieten we in een haalbare planning voor je, zodat jij geen stress hebt. Projectleiding van de uitvoering doen wij op uurtarief. De contracten met de uitvoerders zijn rechtstreeks met u. Wil je de uitvoering liever zelf (laten) doen? Dat kan ook. Wij doen dan alleen de inkoop.

Ja. Wij doen al onze projecten inclusief inkoop van de materialen. Onder materialen wordt verstaan; behang, tegels, stoffering, meubels, verlichting, decoratie etc. Wij kopen niet keukens en badkamers in, dit gaat rechtstreeks via onze leveranciers. Ook de werkzaamheden van onze interieurbouwer gaat rechtstreeks via u. Wel sturen wij de externe partijen aan.

Wij zijn heel bewust een kleine studio. Zo kunnen we per project schakelen in de beste specialisten die we nodig hebben zonder dat deze drukken op vaste lasten. Voor elk specialisme hebben we de beste vakmensen in ons netwerk. 

 

Wil je een ‘rambam’ project met 400 dezelfde hotelkamers? Dan zijn wij niet jouw partij. Wij geloven in diversiteit en aandacht en dat kunnen we je in zo’n traject niet bieden.

Waar kan ja, zeker. Verder werken wij alleen met Europese leveranciers.

Waar dit kan en waar de klant het wil zeker. De interieur wereld is echter helaas vaak nog niet zo ver dat wij er kunnen vinden wat we zoeken. Wel creëren wij interieurs die lang meegaan door kwaliteit te leveren en niet aan trends te doen.

Indien onze agenda het toelaat kunnen we snel schakelen met je. 

Maar; om de resultaten te bereiken die wij behalen betekent dat wij veel aandacht besteden aan het totaal ontwerp en het uitzoeken van de juiste materialen, meubels etc. Wij gaan liever voor een goed en doordacht ontwerp met de prachtigste materialen, dan voor een snel plan dat uiteindelijk problemen met zich meebrengt of minder spannend uitpakt dan je van ons had verwacht.

Algemeen

Wij zijn door heel Nederland actief. Voor sommige projecten gaan we zelfs de grens over.

Open chat