Jouw gasten écht verrassen?
Creéer een totaal beleving waar ze bij wegdromen

Restaurant interieur design

15

+ Jaar ervaring

14

Restaurant concepten

32

Moodboards

Een totaalconcept van een restaurant designer

Naast lekker eten is het interieur van je restaurant erg belangrijk. Zie het als hét visitekaartje voor je gasten! En het zorgt ook nog eens voor een fijne sfeer en beleving in je restaurant.

 

Kan het interieur van jouw restaurant wel een opfrisser gebruiken? Of ga je bijvoorbeeld een nieuw restaurant openen en wil je dat de inrichting er fantastisch uitziet? En piekfijn gestyled? Schakel een restaurant designer in!

 

Wij zorgen voor een adembenemend interieur waar geen gast meer omheen kan. Een die helemaal afgestemd is op jouw wensen én passend bij jouw keuken. En dat is nog niet alles.

Wij ontzorgen je volledig en voorzien je vervolgens van een totaalconcept voor restaurantinrichting. Van het geven van advies, tot het ontwerp en de daadwerkelijke uitvoering.

 

Wij nemen echt alles uit handen!

 

Wil je meer weten over wat wij als restaurant designers voor je kunnen betekenen? Wij kijken graag samen met jou naar de diverse mogelijkheden voor jouw restaurant.

Waarom een restaurant
interieur design?

Een goed restaurant interieur design kan je helpen om nog unieker te zijn. En om de totaalbeleving van jouw gasten meer tot zijn recht te laten komen. Hoe onderscheid jij je en hoe kun jij jezelf nog beter op de kaart zetten met als resultaat meer verdienen?

 

Gastvrijheid staat natuurlijk altijd voorop. Als restaurant designer kijk ik hoe we die ervaring nog unieker kunnen maken, zodat gasten echt het gevoel hebben van luxe en ‘er even uit zijn’. Heel vaak zie ik winstpunten in een restaurant interieur en denk dan; mag ik je helpen?! Dan kunnen we het nog veel gaver maken!

Ik zorg er voor dat de eigenzinnigheid van het restaurant vergroot wordt met een bijzonder interieur. Niet alleen een uitmuntende en onderscheidende keuken, maar ook een omgeving waar je gasten nog lang over na praten. Een totaalbeleving die ze niet snel zullen vergeten!

Door het gebruik van kleur op kleur, in combinatie met patronen, bijzondere stoffen en materialen ontstaat een rijke gelaagdheid en diepgang in het restaurant interieur design. Ik trek alles uit de kast om een ruimte vóór jou en jouw gasten te laten werken.

Ontwerp en uitvoering van artistieke, functionele interieurs die rust uitstralen. Een lust voor het oog door de zorgvuldige verhouding van kleur, materiaal en vorm.

 

Uniek omdat ik daarbij meubels, stoffering en accessoires ontwerp, hergebruik en opknap. Ik heb een grote voorliefde voor eclectic chic. Laat me je helpen als restaurant designer!

De wauw factor in jouw restaurant?

Restaurant styling

Wij hebben al veel restaurants op de meest geweldige manier ingericht. Benieuwd hoe dat eruit ziet?

Bekijk ons concept hotel Lobby Franse kunst of een luxe interieur design voor een restaurant. En laat je inspireren door diverse restaurant styling projecten van ons!

Nu wil jij natuurlijk weten hoe we dat samen gaan doen?

Programma van eisen

We bespreken eerst uitgebreid al jouw wensen en ideeën, zodat ik goed weet hoe jouw bedrijf werkt.

Conceptontwikkeling

De opwindende fase van plannen maken start! Niets is ons te gek en we gaan helemaal los om zo tot een écht uniek interieur design te komen voor jou. We vertalen onze plannen in een moodboard, waarin stijl, sfeer en kleur helder naar voren komen.

Totaalconcept

Na de eventuele aanpassingen op het concept komt er een concreet totaalplan. Hierin komt de plattegrond en alle keuzes in meubels, verlichting, vloeren, behang, stoffen etc. Wij geloven in unieke designs en daar horen op maat gemaakte items bij. We gaan dus achter de tekentafel voor die eye-catcher van een bar voor je. Of de coolste kroonluchters die je ooit gezien hebt. En alles gieten we ook nog in een haalbare planning voor je.

Projectmanagement

Geen gedoe, geregel en georganiseer. Na goedkeuring van het totaalconcept gaan we voor je aan de slag. We ontzorgen je en regelen de inkoop van alle items en het aansturen van alle verschillende vakspecialisten. Checken alle leveringen en houden de planning in de gaten. Dit bespaart jou een hoop stress en tijd.

Inrichting en oplevering

De inrichting wordt gedaan met de interieurbouwer, alles komt op zijn plek en eventueel laatste puntjes op de i worden gezet en dan is het zover: jouw unieke design turn-key opgeleverd tot en met het laatste kunstwerk aan de muur! Jouw restaurant interieur design omgezet in een prachtig resultaat!

100% tevredenheid

Wij gaan voor 100% tevredenheid. Voor ons is het project succesvol als jij verliefd bent geworden op je nieuwe restaurant!

Jouw unieke restaurant interieur design? Dit is het resultaat:

Klinkt prachtig. Maar welke resultaten mag je van mij als restaurant designer verwachten:
  • een uitzonderlijk en uniek design concept
  • kleurenexpert Ingrid van der Veen stelt jouw persoonlijke kleurenpalet zorgvuldig samen
  • een indelingsplan dat naadloos aansluit op jouw bedrijfsvoering
  • een restaurant design waar je de komende jaren je gasten kunt ontvangen
  • alle wensen zijn vertaald en ingepast in het totaalplan zonder concessies te hoeven doen
  • je gaat liefdevol met mij uit je comfortzone, waardoor ik je laat groeien; stilstand is achteruitgang
  • een design dat zo gaaf is dat de (internationale) pers erover wil schrijven

Horeca inrichting

Een passende horeca inrichting begint bij het concept. Een concept die wij samen met jou met veel zorg samenstellen. We doen alles samen met jou, zodat alles voor jou duidelijk is.

 

Het doel? Zorgen dat het ‘wauw’ effect ontstaat! Jouw gasten zich echt thuis voelen in je restaurant. En of het nou gaat om stofferen, wandafwerking of het op maat maken van meubelen, wij regelen het voor je! Alles met Eclectic Chic en Boutique Hotel style als basis, vanuit waar we verder werken.

 

Wist je dat je naast de inrichting voor je restaurant ook bij ons terecht kunt voor een totaalconcept voor je hotel of woning? Doe ons gerust een belletje voor meer informatie.

Ervaringen van anderen

- Matthias Nieuwland - Manager Hotel & Operations
Lees verder
Ingrid denkt mee in kostenbesparende opties en weet dit op een stijlvolle manier toe te passen. Het was fijn dat ze mee dacht vanuit ons bedrijf, zowel vanuit de identiteit van De Librije als de praktische uitvoering. De realisatie van de hotelkamer ontwerpen verliep zeer soepel doordat Ingrid rechtstreeks met een team de uitvoering verzorgde.
- André la Rivière en Marlies Ruijgrok
Lees verder
Na mijn scheiding dacht ik ga het nu eens echt anders doen en mijn huis inrichten zoals ik het zelf wil. Ik had een kadewoning gekocht in het centrum van Zwolle en wilde thuiskomen in mijn eigen oase. Toen kwam ik Ingrid tegen. Ik dacht ik kan voor safe gaan maar dat wil ik niet. En met haar bloemrijke verschijning dacht ik die moet ik hebben. Lekker anders dan anders. Net als ik. En moest ook wel lachen dat ik steeds met een andere vriendin aan tafel zat om de plannen te bespreken. Vrolijk, flexibel maar ook duidelijk en verrassend. Ingrid luistert goed, heeft aandacht voor details en klankbord met je. En dat is fijn. Ze geeft je het vertrouwen dat het goed komt en als vrienden van mijn kinderen binnenkomen en zeggen WoW! Ik heb nog nooit zo’n mooie inrichting gezien. Apart zeg! Nou daar word je toch blij van!
– Jonnie en Thérèse Boer
Lees verder
Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen. Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.
Previous
Next

Jouw startpunt om te visualiseren

Oooh! ZO kan het ook?! En vooral. Oooh! Dat wil ik OOK!

Balans in je uitstraling

Een gerecht waarin juiste ingrediënten elkaar ontmoeten

Een heerlijke ruimte

De aantrekkingskracht groeit, net als de reserveringen

Een heerlijke ruimte

Waar je graag wilt zijn en jouw gasten vooral ook

Een sfeer die klopt

En gastvrijheid ademt

Haalbaar en praktisch

Mijn oplossingen zijn werkbaar en efficiënt

Slimme oplossingen

Loop je tegen dingen aan, bijvoorbeeld bergruimte?

Prijsbewuste oplossingen

Kunnen we besparingen opleveren?

Een totaalconcept oplossing

Ik kan je totaal ontzorgen en zoek alles voor je uit

Kleurrijk. Gastvrij. Balans. Leefbaar. Creativiteit. Prijsbewust.

Weet je niet waar je moet beginnen?
Als restaurant designer help ik je graag op weg naar jouw droom restaurant interieur. We beginnen bij het begin.
Zullen we een afspraak maken?
Open chat