Hotel De Librije bruidssuite Magnolia

Je wilt dat mensen zich op hun gemak voelen en daarbij zijn comfort, warmte gezelligheid zijn steeds meer begrippen die in hospitality design belangrijk worden. Wij ontwerpen hotelkamers, lobbies en restaurants waarbij je gasten zich op hun gemak voelen.

Om je een beeld te geven wat ik kan doen voor jouw hotelinterieur, laat ik je hieronder steeds de bruidssuites bij De Librije zien hoe hij eerst was (VOOR) en daaronder hoe ik hem heb ontworpen.

 

romantische design hotel bruidssuite

 

 

romantische design hotel bruidssuite

 

romantische design hotel bruidssuite

 

Ik breng een interieur in balans met kleur, textuur en materialen. Zoals een schilder kleuren aanbrengt op zijn doek, zo is jouw hotelkamer (of lobby of restaurant of woning) mijn schildersdoek. Ik breng balans aan in het geheel door kleur, maar ook door de indeling. bureautjes kunnen plaats maken voor fijne zitjes. Zo ontstaat een meer huiskamergevoel en voelen je gasten zich helemaal thuis!

 

Hotelkamer DeBerkenboleet Bij de Librije heb ik in een vergelijkbaar kleurenpalet gemaakt, maar dan is oranje de accent kleur. Nieuwsgierig?

Ben jij op zoek naar hotelkamers met een stijlvol interieur design? Of durf jij verder te gaan met je kamers en wil je gaan  (nog) meer kleur? Graag werk ik een plan met je uit dat past bij jouw smaak, stijl en hotel.

 

Ik ben niet de YES-vrouw die met je meeloopt. Ik haal je uit je comfort zone, ik laat je dingen zien die je nog nooit hebt gezien. Ik vecht voor de beste resultaten, ben je beste vriendin en zwarte schaap.

Jouw startpunt om te visualiseren: Oooh! ZO kan het ook?! En vooral. Oooh! Dat wil ik OOK!
Lees meer over mijn werkwijze als hotel interieur ontwerper.

 

Bakje doen? Call me, 06 12 72 96 92.
Of ik bel jou. Laat hier je contactgegevens achter en ik ga je bellen.

 

Heb je een woning, hotel of restaurant in het buitenland? Onder de naam, Be Bold Interiors ontwerpen we luxe interieurs voor villa’s, hotels en restaurants in het buitenland.

 

In onderstaande blogs vind je meer inspiratie voor hotel interieur

Een uniek hotel interieur 
Luxe hotel interieur design
Een kleurrijk en warm interieur; 1 gouden tip

Open chat