luxe interieur design restaurant mediterrane restaurant

Luxe interieur design restaurant

Concept voor een luxe restaurant interieur voor een Boutique Chic restaurant met Mediterraanse invloeden aan de Costa Blanca, Spanje.

Een luxe interieur design restaurant concept dat al je gasten heerlijk doet wegdromen. Gasten voelen dat ze er even helemaal uit zijn, ze kunnen fijn bijpraten met familie of vrienden ontmoeten in een ontspannen warme sfeer.

Unieke items voor een luxe interieur design

Voor dit luxe hospitalty concept mochten we ook de layout ontwerpen. Zo konden we goed meedenken in hoe de plattegrond van het restaurant design het beste ging werken. Zowel aan de voorkant als de achterkant.

We ontwierpen ook architectonische elementen zoals de glazen pui met ronde stalen gouden taatsdeuren, de glaskoepel met bloemen en de tussenwanden met schermen. Zo was de basis al meteen uniek. 

Naast de zitjes ontwierpen we voor dit luxe interieur design restaurant interieur ook de bar, de ronde tafels, het behang en uiteraard de bar. 

Door te werken met twee kleuren is het geheel kleurrijk, maar toch rustig. Hierdoor ontstaat een restaurant met een luxe interieur design en een eigenzinnige touch.

De werkzaamheden die wij deden voor dit restaurant interieur design:


architectonische layout; een logische restaurant indeling die werkt voor de business
gevel design; we ontwierpen een gevel op maat die de bestaande gevel gaat vervangen voor meer toegankelijkheid van het pand, beter zicht op zee en meer licht in het restaurant.

koepel design; we ontwierpen een glas koepel met bloem motief dat aansloot op het behang
interieurontwerp; van vloer tot plafond is alles door ons samengesteld
ontwerp luxe meubels op maat: De grote restaurant bar, de tafels met een combinatie van hout en epoxy, de zitjes op maat en het behang. Allemaal ontworpen voor een luxe interieur design van het restaurant. 

Wat doen wij nog meer als interieur designers?

Naast interieurs voor hotels en restaurants ontwerpen wij ook totaal interieurs voor particulieren. We werken aan prachtige opdrachten voor woonhuizen, villa’s, vakantiehuizen in binnen- en buitenland en bijvoorbeeld poolhouses. Hiervoor ontwerpen we naast heerlijke woonkamers, de lekkerste slaapkamers (met walk-in-closets) ook bijzondere keukens en stijlvolle luxe badkamers.  

Bekijk meer van ons werk:

Open chat