interieurontwerp De Librije thema City Chic

Interieurontwerp Hotel De librije, kamer Borage

Nadat ik de toiletten en gang een nieuwe interieurstyling had gegeven, was het nu tijd voor de interieurontwerpen van de 19 hotelkamers! Mijn handen jeukten om voor elke kamer een nieuw concept met zijn eigen vibe en kleurenschema te bedenken.

 

Interieurstyling thema CITY CHIC

Bij het ontwerp voor hotelkamer de Borage koos ik voor koningsblauw met oud roze en gouden tinten. Een bureau maakte plaats voor een poederroze fluwelen bank met zachte kussens in rijke stoffen. Het oude headboard had zijn beste tijd wel gehad en omdat het in een mooie nis staat besloot ik daar een bijzonder behang met een Oosters dessin te plaatsen. Boven de badkamer kwam een blauwe leestrip; CITY CHIC!

Om een interieurontwerp te maken waar je gast zich thuis voelt zijn een aantal elementen van belang. Lees daar hier meer over.

 

— —

 

Jonnie en Thérèse Boer, De Librije

Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen.
Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.

 

— —

De WAUW factor in jouw hotel? Ik help je graag, hier lees je wat ik voor je kan betekenen.
Kleur in jouw hotel? JA DAT WIL IK!

 

Open chat