Interieurontwerp Hotel De Librije, kamer Kamperfoelie

Om een interieurontwerp te maken waar je gast zich thuis voelt zijn een aantal elementen van belang. Voor deze kamer heb ik gekozen om het burootje eruit te halen. Als je een avond genoten hebt van de keuken van Jonnie dan ga je niet aan je burootje nog een verslagje typen, wel? Dan ga je heerlijk uitbuiken en nagenieten!  Dus kwam er een heerlijk zacht zitje in de vorm van een poederroze fluwelen bank met zachte kussens in rijke stoffen. De kamer was erg donker en wilde ik deels zo laten. Ik heb het (bijna) zwart aangevuld met aubergine, roze en glanzend goud.

Door elke kamer anders in te richten is een verblijf erg leuk voor de gasten. Zeker als het terugkerende gasten zijn. Ook kunnen je gasten van te voren kijken welke sfeer bij ze past en zo de kamer boeken met “hun” interieurontwerp.
De Librije hierover: ” We hebben ook vaak groepen, die gaan dan bij elkaar op de kamers kijken”

Als ontwerper is het heerlijk om zoveel sferen neer te mogen zetten met de mooiste meubels, stoffen, behang en accessoires. Het daagt je geweldig uit en je wordt gedwongen goed te kijken naar wat waar werkt.

 

Moodboards & stalen

Door middel van moodboards en stalen laat ik zien welke sfeer ik voor ogen heb. Vanaf de start van de samenwerking met Jonnie en Thérèse vertrouwden ze op mijn keuzes. Een fijne manier van werken waardoor ik het beste voor een klant kan doen. Door de vrijheid kan ik een totaalplaatje neerzetten dat weldoordacht is. Het resultaat is een ruimte waarin kleur, textuur en vorm in balans zijn en de ruimte rust uitstraalt. En dat met zoveel kleur!

 

Moodboard interieurontwerp De Librije aubergine roze goud

 

— —

Jonnie en Thérèse Boer, De Librije

Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen.
Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.

— —

De WAUW factor in jouw hotel? Ik help je graag, hier lees je wat ik voor je kan betekenen.
Kleur in jouw hotel? JA DAT WIL IK!

 

Open chat