Interieurontwerp Hotel De Librije, kamer Dovenetel

Kleurconcept
Frisse zeetinten; turquoise en groen worden gecombineerd met helder geel wat de ruimte een zonnige toon geeft. Een rijk behang met goud accenten zorgt voor een kleine ‘shimmer’ en reflecteert het licht mooi en grote varens geven de ruimte een bohemian look. Lees hier waarom en wat planten kunnen doen voor je hotelkamer.

 

Elke kamer een eigen design
Door elke kamer anders in te richten is een verblijf erg leuk voor de gasten. Zeker als het terugkerende gasten zijn. Ook kunnen je gasten van te voren kijken welke sfeer bij ze past en zo de kamer boeken met “hun” interieurontwerp.
De Librije hierover: ” We hebben ook vaak groepen, die gaan dan bij elkaar op de kamers kijken”

 

Vertrouwen
Door middel van moodboards, stalen en eventueel 3D impressies laat ik zien welke sfeer ik voor ogen heb. Vanaf de start van de samenwerking met Jonnie en Thérèse vertrouwden ze op mijn keuzes. Een fijne manier van werken waardoor ik het beste voor een klant kan doen. Door de vrijheid kan ik een totaalplaatje neerzetten dat weldoordacht is. Het resultaat is een ruimte waarin kleur, textuur en vorm in balans zijn en de ruimte rust uitstraalt. En dat met zoveel kleur!

 

Open chat