Interieurarchitectuur en Eclectic Chic styling woning

De vrijstaande woning ligt op een prachtige plek en is het bos gelegen op een mooi stuk grond. De interieurarchitectuur en Eclectic Chic styling heeft het tot een heerlijk familiehuis in de Veluwse bossen gemaakt.

 

Van vele kleine kamertjes naar een open indeling

Voor de woning ontwierpen we een compleet nieuwe indeling. Op de benedenverdieping zijn de vele kleine kamertjes veranderd in een nieuwe plattegrond. Hierdoor is het nu een heerlijk open huis en kan de ruimte optimaal benut worden zoals de huidige bewoners het graag wilden.

 

De achterkant van het huis kijkt aan drie kanten uit op het land om het huis. Hier hebben we de leefkeuken gemaakt. Het plafond is eruit gegaan en nieuwe balken zijn aangebracht waardoor een mooie hoge ruimte ontstaat. Met een gedurfd kleurpallet van smaragd groene muren, goud behang en een rode koelkast ontstaat een kleurrijk interieur dat toch in balans is.

 

Eclectic Chic Stijl

De interieur stijl van de woning is Eclectic Chic; mooie vondsten zijn gecombineerd met eigen gemaakte items en op maat gemaakte meubels. Voor de keuken zijn de fronten een eigen ontwerp van ons welke terug komen in de wandkast in de werkruimte.

 

 

 

 

 

 

Groen en aubergine in de woonkamer

In de woonkamer vormt een groot paneelbehang een mooi, maar rustig statement dat aansluit bij de bosrijke omgeving. Samen met de zachte groene muren en aubergine gordijnen ontstaat een fijne woonkamer, die warm aanvoelt.

 

 

 

 

Een ware entree!

Voor de entree is steenrood hoogglans lakwerk op de deuren en kozijnen gecombineerd met goud reliëf palmen behang. Een gave binnenkomer, hier zie je meteen dat de bewoners lef hebben! Op de vloer oude tegeltjes die de ruimte samen met de rest van het ontwerp de Eclectic Chic stijl geven.

 

 

 

Interieurarchitectuur en Eclectic Chic styling bos villa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren