interieurontwerp Librije's hotel kleur oud roze

Interieurontwerp Hotel De Librije, kamer Angelica

Stoer & Sexy
Voor het interieurontwerp van hotelkamer Angelica bij De Librije ben ik aan de slag gegaan met de kleuren oud roze gecombineerd met stoer zwart; een sexy combi! De oude witte stoeltjes heb ik vervangen door twee luxueuze oud roze fluwelen fauteuils. Verder heb ik levend groen toegepast voor een extra huiselijk gevoel. Lees hier meer over hoe je je gasten thuis laten voelen op hun hotelkamer.

 

Interieurstyling die nieuwsgierig maakt
Door elke kamer anders in te richten is een verblijf erg leuk voor de gasten. Zeker als het terugkerende gasten zijn. Ook kunnen je gasten van te voren kijken welke sfeer bij ze past en zo de kamer boeken met “hun” interieurontwerp.
De Librije hierover: ” We hebben ook vaak groepen, die gaan dan bij elkaar op de kamers kijken”

 

Slimme interieurstyling
In hotels heb je heel wat gesleep met koffers door gangen en in de kamers. Flink balen als je de schilder weer kan bellen om de hele muur weer opnieuw te laten schilderen. Door een lambrisering aan te brengen is het herstellen van schade van bijvoorbeeld koffers die langs de muur strepen geven gemakkelijk weer bij te werken. Zo hoeft niet een hele muur meteen opnieuw geschilderd te worden. Dit soort praktische en visuele keuzes werken kostenbesparend op de lange termijn.

 

interieurontwerp Librije's Hotel zitje oud roze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

— —

Jonnie en Thérèse Boer, De Librije

Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen. Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.

 

 

 

 

 

 

Open chat