Ingrid van der Veen interieur design Hotel Librije hotelkamer Vanille bed

Hotel De Librije, hotelkamer Vanille

Great Gatsby Interieur Stijl
Ondanks dat wij bekend staan om onze kleurrijke interieur stijl is het niet zo dat wij altijd felle kleuren gebruiken. Ook zachte kleurpaletten met poedertinten of pastels kunnen prachtig zijn. Alhoewel we altijd die BOLD touch zullen toevoegen om het nèt wat spannender te maken.

Zo vroeg hotelkamer Vanille bij De Librije om zachte pasteltinten. Om ervoor te zorgen dat dit niet suf en saai wordt hebben we er hier een themakamer van gemaakt: GREAT GATSBY STYLE! Zachte vanille tinten worden afgewisseld met zilver, zwart en oud-roze. Zo ontstaat een mooi kleurenpallet dat aansluit bij de kamer en de gekozen interieurstijl.

 

Een écht uniek design
Voor een spannend resultaat hebben we voor het ontwerp van deze hotel kamer meerdere patronen gecombineerd, die zitten in de meerdere behangetjes, de bedsprei en de print op de kast, allemaal geïnspireerd op de ’50s style. Om dit door te trekken zijn er een speciale kussens ontworpen met bijpassende kussentjes. Ook de grote vazen waar de veerboeketten in staan, zijn ons eigen ontwerp en hebben we op maat laten maken. Zo voegen we graag eigen ontwerpen toe om het interieurontwerp écht uniek te maken!

 

— —

 

Jonnie en Thérèse Boer, De Librije

Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen. Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.

 

 

 

Open chat