Hotel De Librije, hotelkamer Pinksterbloem

Kleurrijke hotelinterieurs voor een bijzonder resultaat
Met hoteldesigns mag je net dat stapje verder gaan dan bij jou thuis vinden wij. Daarom ontwerpen wij graag opvallende hotelkamers, lobbies of frontdesks. Waardoor de beleving van jouw klanten elk moment geprikkeld wordt. Door jullie heerlijke ontbijt, de fijne service, maar ook door het interieur!

Jonnie, chef van de Librije, experimenteert graag met ingrediënten om zo te komen tot nieuwe spannende gerechten. In mijn werk als interieur designer werk ik net zo en ga ik een experiment niet uit de weg. Dit leidt vaak tot de mooiste interieurs!

 

Colour blocking
Voor mijn interieurs werk ik vaak met maar weinig kleur. Weinig kleur zeg je Het is is zo kleurrijk! Klopt, maar toch is het kleurenpalet heel compact, dit noem je ook wel colour blocking. Zoals voor hotelkamer Pinksterbloem bij Librije’s Hotel gebruik ik alleen paars en blauw in meerdere varianten en schakeringen. Wel pas ik het zo toe dat er balans in het hotelinterieur ontstaat en het, ondanks dat het pittige kleuren zijn, toch in balans is.

 

— —

 

 

Jonnie en Thérèse Boer, De Librije

Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen. Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.

 

Open chat