Hotel De Librije, hotelkamer Daslook

hotelkamer Daslook

 

Donkere kleuren voor een Eclectic Chic Hotel Stijl interieur
Het leuke van het mogen inrichten van 19 hotelkamers is dat je elke keer weer opnieuw kunt bedenken wat je wilt gaan doen met je interieurontwerp. Voor mij als interieurontwerper een feestje! Voor hotelkamer Daslook bij Librije’s Hotel heb ik gekozen voor donkere tinten voor een luxe en eclectische uitstraling.

 

Kleur op je muur
Eén van onze specialiteiten is kleurgebruik in interieurs. Vaak vinden onze klanten het moeilijk of spannend om de wanden te schilderen of weten ze niet welke kleur ze moeten gebruiken of waar ze dit dan het beste toe kunnen passen. Wij helpen ze hier graag mee! Voor deze kamer in Eclectic Chic Hotel Stijl hebben we prachtig behang van BN Walls gebruikt, een ontwerp van Marcel Wanders. Voor een elegante en luxe hotelkamer!

— —

 

Jonnie en Thérèse Boer, De Librije

Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen. Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.

Open chat