HOTEL Lobby ontwerp

Voor dit concept voor een Hotel Lobby gebruikten we bijzondere kleurstellingen; aubergine, plum, teal en goud tinten vormen een warm en rijk pallet. De diepe kleuren gecombineerd met luxe materialen zorgen samen voor een gezellig en toch luxe sfeer. Onze handtekening!

 

Alles is op maat ontworpen voor het concept; van de vloer tot de schermen, van de armaturen tot de banken en van de raampartijen tot barkrukken en de hele bar! Nou ja, wat niet. Oh ja de fauteuils komen van een leverancier, maar dat was het dan ook wel. Zo ontstond een heel uniek concept voor deze Hotel Lobby.

jouw droom interieur

Weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag op weg naar jouw droom hotel interieur. We beginnen bij het begin.

 

Wil je meer weten over onze werkwijze als hotel interieur ontwerper? Of wat een goed concept van jouw hotel lobby kan betekenen voor je bedrijf of wat de mogelijkheden hier in zijn? Voel je vrij om contact op te nemen. Komen we een bakje doen en kennis maken. Vrijblijvend uiteraard. We zijn bereikbaar op 06 – 12 72 96 92 of per mail.

Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen. Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.

       – Jonnie en Thérèse Boer

Heb je een woning, hotel of restaurant in het buitenland? Wij ontwerpen ook luxe interieurs voor villa’s, hotels en restaurants in het buitenland.

 

In onderstaande blogs vind je meer inspiratie voor je hotel interieur.

Een uniek hotel interieur 
Luxe hotel interieur design
Een kleurrijk en warm interieur; 1 gouden tip

Category
Hotel Interieur Design
Open chat