Wie is interior designer

Ingrid van der Veen

HET BEELD DAT IK CREËER, DAT IS DE ESSENTIE

Van hotel tot restaurant, van kantoor tot winkel, van woning tot vakantiehuis en van erfgoed tot modern. Ik neem mijn werk serieus en geloof erin dat ik wat aan de wereld toe kan voegen.
Naar mensen luisteren, ze inspireren, liefdevol uit hun comfortzone halen. Dat is waardoor mensen zich geïnspireerd voelen en ze gaan glimlachen.
Het gaat om het verhaal dat je vertelt, het gevoel dat iets oproept en de beleving die daarbij hoort. Dat is wat telt voor mij. Behang, meubels en technische uitwerking zijn mijn middelen om dit te bereiken.
Mijn kracht ligt in het vertellen van verhalen en dat is meer dan de optelsom van slechts de technische aspecten en spullen.
Ik richt mij voornamelijk op hospitality en residential interieurdesign. Dat neemt niet weg dat ik andere creatieve vragen uit de weg ga.
Heb jij een heerlijk vraagstuk waar ik mijn tanden in kan zetten? Een waarvoor ik een knallend eindresultaat voor jou mag bedenken? Let me know!

Gaan we samen werken aan jouw interieur?

Met veel passie en kleur maak ik spraakmakende interieurs voor mijn opdrachtgevers. Ik zet mijn vakkennis en creativiteit graag in om ruimtes om te toveren tot spraakmakende statements.
Ontwerp en uitvoering van bonte functionele interieurs die rust uitstralen. Een lust voor het oog door de zorgvuldige verhouding van kleur, materiaal en vorm. Uniek omdat ik daarbij meubels, stoffering en accessoires ontwerp, hergebruik en opknap. Ik trek alles uit de kast om een ruimte vóór jou, je gasten, je klanten of je product te laten werken.

Ik maak magie en hoop dat die achterblijft

- Ingrid -

Ingrid van der Veen is

Eigenwijs, niet mainstream, heb een duidelijke identiteit en handtekening in mijn werk en niet voor de faint-hearted.

En verder.....

Houd ik van mijn klanten, ben ik enthousiast, ben ik accuraat, houd me altijd aan mijn afspraken, ben ik flexibel en woon ik met veel liefde op een groot stuk grond aan de rand van het bos waar ik mijn roodgelakte nagels vies maak met wieden in de moestuin.

Ik ben niet de YES-vrouw die met je meeloopt. Ik haal je uit je comfort zone, ik laat je dingen zien die je nog nooit hebt gezien. Ik vecht voor de beste resultaten, ben je beste vriendin en zwarte schaap.

Last but not least

Ben ik een kunstenaar en pionier, werk ik regelmatig aan vrij werk om mijzelf uit mijn comfortzone te halen en onderzoek te doen. Sta ik voor een eclectische stijl die gebalanceerde, artistieke interieurs opleveren vol rust.
Een lust voor het oog door de zorgvuldige verhouding van kleur, materiaal en vorm. Er zijn geen interieurwetten. Uniek omdat ik veel details zelf ontwerp en voor mijn projecten samenwerk met stoffenkunstenaars, meubelgeaks, behangfreaks, verlichtingnerds en nog meer gelijkgestemden/gekken zoals ik.

Hoe ga ik te werk?

  1. Uitgebreide kennismaking
  2. Mijn visie op jouw situatie in een op maat gemaakt Moodbook
  3. Een concreet totaalplan met ontwerpen, plattegronden, materialen en kleuren op basis van het besproken moodbook vertaald in visualisaties.
  4. Op maat gemaakte ontwerpen voor bijvoorbeeld meubels, verlichting of kunstwerken maken het ontwerp uniek.
  5. Projectmanagement: je wordt ontzorgd met de inkoop van alle items en het aansturen van alle verschillende vakspecialisten.
  6. JOUW unieke design turn-key opgeleverd

HET EINDRESULTAAT IS MIJN BESTE ARGUMENT

Ik maak graag heldere keuzes en communiceer ook zo. Dat ik als art director en productontwerper een goed praktisch en technisch inzicht en een grote materiaalkennis heb ontwikkeld, zal je merken als we gaan samenwerken.
Ik maak duidelijke offertes, realistische planningen en begeleid de uitvoering van mijn ontwerp tot en met de oplevering. Ik werk met leveranciers en producenten van over de hele wereld, maar waar mogelijk ook dichtbij huis.

Durf jij het aan? Heb jij het lef?

Dan zijn wij een match!

Aarzel niet en neem contact op. Ik heb er zin in!