Test alt tag

ONLINE QUICKSCAN – 1 ruimte

Vind je het lastig aan te wijzen waar het hem nou in zit dat je je niet happy voelt in je interieur? Sluit je interieur niet meer aan bij de huidige functie of jou?

Ik help je door mee te kijken op welk vlak de aanpassingen nodig zijn.

Wat:
Op basis van foto’s van een ruimte wijs ik de knelpunten aan en geef je concrete tips over welke kant op je op kunt met de ruimte. Mijn advies gaat over kleur, indeling en of sfeer. Wil je dat ik naar iets anders kijk? Laat het me weten!

Voor wie:
Als je vast loopt met je interieur, maar je weet niet waar het hem in zit.
Hoe:

  • Mail minimaal 4 fotos uit verschillende hoeken van de ruimte
  • Omschrijf nauwkeurig waar je tegen aan loopt.
  • Omschrijf om wat voor bedrijf en ruimte het gaat
  • Na ontvangst van de betaling (je ontvangt een factuur) ontvang je binnen 5 werkdagen mijn advies per mail. Ik wijs je de knelpunten aan en geef je concrete tips over welke kant op je op kunt met de ruimte.

 

Open chat