Je hebt alles wat je nodig hebt
Ga dan nu voor wat je echt WILT!

INTERIEURADVIES VOOR JOUW NIEUWE WONING

15

+ Jaar ervaring

23

Persoonlijke designconcepten

34

Gestylde ruimtes

Met het juiste interieuradvies voel jij je echt thuis in jouw nieuwe huis!

Zullen we van jouw nieuwe huis nu eens écht een heerlijk thuis maken?

Heb je de ambitie om een prachtig thuis te creëren? Waarbij we vanaf het begin kijken naar de balans in het hele huis?

 

Zodat jouw huis straks precies weerspiegelt wie je bent? En jij intens kunt genieten, omdat jouw huis past bij jouw stijl van leven?

 

Lijkt dit je een prachtig streven, maar zie je niet voor je hoe je dit moet gaan bereiken?

Een interieuradvies voor jouw nieuwe woning is het antwoord. Samen met jou kijken zoeken we naar een interieuradvies dat past bij jou en jouw woning.

 

Van het inrichten van jouw woonkamer tot het geven van kleuradvies voor jouw interieur. Echt alles is mogelijk.

 

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Met ons interieur styling advies maken wij de magie die achterblijft

Perfectie in het leven bestaat niet, maar toch blijven we er naar streven. Je wilt er tenslotte toe doen. Het leven is en blijft dan ook een uitdaging. Wij dagen je uit om de uitdaging aan te gaan, ook in je interieur. Om een stapje verder te gaan. Wij gaan op zoek naar jouw unieke balans.

 

Wij geloven in een totaal interieurontwerp als stylingadvies. Eén ruimte en één geheel, zodat er balans in je interieur ontstaat. Een balans die wij creëren door harmonie en gelaagdheid in ons werk. En precies dat maakt ons werk zo uniek.

 

Variatie in textuur, patronen en materialen geven jouw huis magie. Er zijn geen interieur wetten die zeggen wat wel en niet mag.

Wij geloven niet in regels; antiek met vintage, strepen met dessins, echt alles kan. Een uniek persoonlijk design maakt dat je je lekker voelt in je eigen omgeving.


Het weerspiegelt wie je bent, voldoet aan de functie hoe je de ruimtes wilt gebruiken en zorgt ervoor dat esthetiek niet ten koste gaat van de praktische functie.

 

Maar het gaat je ook verrassen. Samen kunnen we kiezen voor het meest onverwachte interieur styling advies. Jij zult iedereen doen verbazen met jouw interieur! We nemen je daarna het liefste mee op die heel boeiende reis die we samen kunnen maken.

De wauw factor in jouw (nieuwe) interieur?

Woonkamer inrichten

Als woning designers stellen wij een interieuradvies op, waarin wij van A tot Z verwerken hoe wij jouw woonkamer gaan inrichten. Je kunt denken aan de kleuren die we gaan gebruiken, welke meubelen we waar neerzetten en welke stijl we doorvoeren. En eigenlijk alles daaromheen.

Het is een compleet voorstel voor de inrichting van jouw woonkamer, zodat jij je weer op je plek voelt en kunt genieten! Want een sfeervol én bovendien gezellig thuis, dat wil toch iedereen?

Nu wil jij natuurlijk weten hoe wij interieuradvies op maat geven?

Wij doorlopen de volgende stappen met je om te komen tot het perfecte interieuradvies op maat.

Uitgebreide kennismaking

Deze kennismaking is bedoeld om te kijken of de eerste klik er is van beide kanten en of onze werkwijze aansluit bij wat u zoekt. Ook geven we een kostenindicatie van de design fee. En bespreken we uitgebreid al jouw wensen en ideeën.

Conceptontwikkeling

We dompelen ons onder in jouw leefstijl, je wensen en natuurlijk de locatie. We vertalen onze plannen in een moodboard waarin stijl, sfeer en kleur helder naar voren komen.

Totaalconcept

Een concreet totaalplan. Hierin gaan we helemaal los met de mooiste materialen, ontwerpen we unieke items, gaan we voor je op zoek naar de gaafste meubels en verlichting, de elegantste behangen en stoffen en ook maken we keuzes voor bijvoorbeeld vloeren. En alles gieten we ook nog in een haalbare planning voor je.

Projectmanagement

Geen gedoe, geregel en georganiseer. Na goedkeuring van het totaalconcept ga ik voor je aan de slag. Ik ontzorg je en regel de inkoop van alle items en het aansturen van alle verschillende vakspecialisten. Ik check alle leveringen en houd de planning in de gaten. Dit bespaart jou een hoop stress en tijd.

Turn key oplevering

De inrichting wordt gedaan met de interieurbouwer, alles komt op zijn plek en eventueel laatste puntjes op de i worden gezet. En dan is het zover: jouw unieke design turn-key opgeleverd tot en met het laatste kunstwerk aan de muur. Jouw interieuradvies omgezet in een prachtig resultaat!

Jouw persoonlijke design? Dit is het resultaat

Klinkt prachtig. Maar welke resultaten mag je van mij verwachten:

  • Een uitgebalanceerd huis dat echt jouw nieuwe thuis is
  • Kleurenexpert Ingrid van der Veen stelt jouw persoonlijke kleurenpalet zorgvuldig samen en geeft kleuradvies voor jouw interieur
  • Een indelingsplan dat naadloos aansluit op jouw stijl van leven
  • Een zalig huis waar je de komende jaren onbezorgd van kan genieten
  • Alle wensen zijn vertaald en ingepast in het totaalplan zonder concessies te hoeven doen
  • Je gaat liefdevol met ons uit je comfortzone, waardoor we je laten groeien; want stilstand is achteruitgang
  • Eenheid en balans in je interieur met als resultaat rust

Wij geven je het beste interieuradvies!

Studio Ingrid van der Veen geeft al behoorlijk wat jaartjes het ‘beste interieuradvies’ voor jouw woning. Wij luisteren naar jouw eisen en wensen. Én proberen je ook aan te moedigen om uit je comfortzone te stappen.

 

Want alleen door ‘out of the box’ te denken komen wij tot het juiste interieuradvies voor jouw woning. Zo past jouw woning bij wie jij bent en wat jij doet. De klanten van onze studio houden van interieurs die net even anders zijn dan je al veel ziet. 

 

Ze zien de prachtige interieurs in magazines en Instagram en wensen dit ook voor zichzelf. Met kleur, texturen, patronen en op maat ontworpen items ontwerpen zorgen wij dat dit werkelijkheid wordt.

 

We beginnen bij het maken van de juiste indeling, want daar zijn vaak ook nog verrassende stappen te maken. Staat je keuken nu wel op de juiste plek? En die werkkamer, moet die wellicht toch omgeruild worden met een andere kamer? Als de plattegrond helder is gaan we aan de slag met de uitstraling en de sfeer. We nemen je hierbij stap voor stap mee in onze gedachten.

Bij goedkeuring van het eerste concept werken we via een schetsontwerp en voorlopig ontwerp naar een definitief ontwerp, waarbij alle keuzes gemaakt zijn voor meubels en afwerkingen. De ontzorging van alle keuzes is waar onze klanten vaak het meeste blij van worden.

Onze interieurontwerp diensten bieden wij gecombineerd aan met de inkoop. Jij zoekt een bepaald resultaat, dat ontwerpen wij voor jou, maar we zorgen ook dat de items er komen! Zodat wij kunnen staan achter ons ontwerp en zo onze klanten het beste helpen.

WIL JIJ:

Ervaringen van anderen

- Matthias Nieuwland - Manager Hotel & Operations
Lees verder
Ingrid denkt mee in kostenbesparende opties en weet dit op een stijlvolle manier toe te passen. Het was fijn dat ze mee dacht vanuit ons bedrijf, zowel vanuit de identiteit van De Librije als de praktische uitvoering. De realisatie van de hotelkamer ontwerpen verliep zeer soepel doordat Ingrid rechtstreeks met een team de uitvoering verzorgde.
- André la Rivière en Marlies Ruijgrok
Lees verder
Na mijn scheiding dacht ik ga het nu eens echt anders doen en mijn huis inrichten zoals ik het zelf wil. Ik had een kadewoning gekocht in het centrum van Zwolle en wilde thuiskomen in mijn eigen oase. Toen kwam ik Ingrid tegen. Ik dacht ik kan voor safe gaan maar dat wil ik niet. En met haar bloemrijke verschijning dacht ik die moet ik hebben. Lekker anders dan anders. Net als ik. En moest ook wel lachen dat ik steeds met een andere vriendin aan tafel zat om de plannen te bespreken. Vrolijk, flexibel maar ook duidelijk en verrassend. Ingrid luistert goed, heeft aandacht voor details en klankbord met je. En dat is fijn. Ze geeft je het vertrouwen dat het goed komt en als vrienden van mijn kinderen binnenkomen en zeggen WoW! Ik heb nog nooit zo’n mooie inrichting gezien. Apart zeg! Nou daar word je toch blij van!
– Jonnie en Thérèse Boer
Lees verder
Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen. Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.
Previous
Next

Jouw startpunt om te visualiseren

Oooh! ZO kan het ook?! En vooral. Oooh! Dat wil ik OOK!

Balans in je uitstraling

Een gerecht waarin juiste ingrediënten elkaar ontmoeten

Een heerlijke ruimte

De aantrekkingskracht groeit, net als de reserveringen

Een heerlijke ruimte

Waar je graag wilt zijn en jouw gasten vooral ook

Een sfeer die klopt

En gastvrijheid ademt

Haalbaar en praktisch

Mijn oplossingen zijn werkbaar en efficiënt

Slimme oplossingen

Loop je tegen dingen aan, bijvoorbeeld bergruimte?

Prijsbewuste oplossingen

Kunnen we besparingen opleveren?

Een totaalconcept oplossing

Ik kan je totaal ontzorgen en zoek alles voor je uit

Zet nu de eerste stap om van jouw nieuwe huis jouw thuis te maken

Weet je niet waar je moet beginnen?
Als woning designer help ik je graag op weg naar jouw droom woning interieur. We beginnen bij het begin.

Zullen we een afspraak maken?

Open chat