Jouw gasten écht laten wegdromen?
Creëer het meest gastvrije en comforabele interieur

Hotel interieurdesign

Een totaalconcept van een hotel designer

Heeft je hotel een nieuwe inrichting nodig? Wil je de kamers eens een flinke opfrisbeurt geven? 

 

Of wil je een eigentijds interieur voor je nieuwe hotel of hotelkamers? Het interieur van je hotel is namelijk hét visitekaartje voor je gasten. 

 

En juist daarom wil je dat het interieur er perfect en eigenzinnig uitziet. 

Als hotel designers maken wij jouw hotel (weer) uniek en spraakmakend. Wij ontzorgen je volledig en voorzien je van een totaalconcept voor hotelinrichting.

Dit gaat van het geven van advies, het ontwerp tot aan de daadwerkelijke uitvoering. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? 

 

Wij maken graag een passend interieuradvies voor je op maat. 

Hotel interieur design

Hoe kan het hotel meer verdienen? Hoe wordt het hotel nog succesvoller en aantrekkelijker? De vragen die iedere hoteleigenaar zich stelt en waarbij wij je kunnen helpen!

 

Want dit alles zit hem in een perfect hotel interieur design. Gastvrijheid staat natuurlijk altijd voorop. We kijken hoe we die ervaring nog unieker kunnen maken, zodat gasten echt het gevoel hebben van luxe en er even uit zijn.

 

Als hotel designers zorgen wij ervoor dat de eigenzinnigheid van het hotel goed tot zijn recht komt door gebruik te maken van veel op maat ontworpen items, bijzondere materialen en een balans in kleur. Door het gebruik van kleur op kleur in combinatie met patronen, bijzondere stoffen en materialen ontstaat een rijke gelaagdheid en diepgang.

 

Alle ruimtes krijgen een bijzonder en karakteristiek design waarbij we de praktische uitgangspunten zeker niet uit het oog verliezen. 

Onze hotel designers trekken echt álles uit de kast om een ruimte vóór jou en jouw gasten te laten werken!

 

Ontwerp en uitvoering van artistieke, functionele interieurs die rust uitstralen. Een lust voor het oog door de zorgvuldige verhouding van kleur, materiaal en vorm. Uniek en waar kan ook duurzaam. 

 

De hotel designers van Studio Ingrid van der Veen hebben een grote voorliefde voor Boutique Hotel Style en Eclectic Chique Style.

De wauw factor in jouw hotel?

Hotel interieur designer Ingrid van der Veen

Studio Ingrid van der Veen is al een aantal jaren actief in het hotelwezen als hotel interior designer. Wij luisteren naar je, proberen je te inspireren en halen je uit je comfortzone. Want het gaat om het verhaal wat je vertelt. Juist dat geeft je hotel de eigenheid die het nodig heeft. En alle elementen daaromheen, zoals meubels accessoires en behang dragen daaraan bij.

Ingrid aan het woord

‘’Met een achtergrond als set designer voor speelfilms en theatervoorstellingen heb ik geleerd om sferen neer te zetten. Ik denk vanuit concepten die we samen door kunnen zetten in je hele hotel.

Zodat jouw verhaal compleet is; van website tot interieur, van servet tot bedrijfskleding. Wij bewaken jouw verhaal als art director.’’

Hotel styling projecten

Als het gaat om hotelinrichting, dan gingen velen je al voor. Wij hebben al veel fantastische hotel styling projecten mogen opleveren, zoals Hotel De Librije en Independent Hotel Show.

 

Voor de Independent Hotel Show bijvoorbeeld hebben wij een spannende receptie, lobby en hotelkamer ontworpen. Een warm welkom in gewaagde kleuren, rijke texturen en luxueuze materialen. 

 

Door het bijzondere kleurgebruik in het ontwerp, voelt het interieur ontspannen, luxe en gezellig aan. Benieuwd naar het eindresultaat? 

 

Laat je inspireren door verschillende hotel styling projecten.

Een totaalconcept
voor jou!

Aan elk van ons interieurontwerp ligt een concept met een visie ten grondslag. Altijd met zorg gekozen. Zo schakelen we moeiteloos door alles fase met je.

Onze hotel designers nemen je mee in het ontwerpproces en je begrijpt onze keuzes, omdat ons concept helder is. Het afwerken van wanden, het opknappen van oude meubels of het stofferen ervan? Geen enkel interieur vraagstuk is voor ons te gek.

Onze hotel designers zorgen voor een passende en unieke oplossing voor jouw hotelinrichting. Alles voor het ‘wauw’ effect! Jouw gasten het interieur laten beleven, dat is ons doel.

Maar ook voor een nieuwe inrichting voor je restaurant of woning kun je bij ons terecht. En dat alles met Eclectic chic als basis voor je interieur.

Ervaringen van anderen

- Matthias Nieuwland - Manager Hotel & Operations
Ingrid denkt mee in kostenbesparende opties en weet dit op een stijlvolle manier toe te passen. Het was fijn dat ze mee dacht vanuit ons bedrijf, zowel vanuit de identiteit van De Librije als de praktische uitvoering. De realisatie van de hotelkamer ontwerpen verliep zeer soepel doordat Ingrid rechtstreeks met een team de uitvoering verzorgde.
- André la Rivière en Marlies Ruijgrok
Na mijn scheiding dacht ik ga het nu eens echt anders doen en mijn huis inrichten zoals ik het zelf wil. Ik had een kadewoning gekocht in het centrum van Zwolle en wilde thuiskomen in mijn eigen oase. Toen kwam ik Ingrid tegen. Ik dacht ik kan voor safe gaan maar dat wil ik niet. En met haar bloemrijke verschijning dacht ik die moet ik hebben. Lekker anders dan anders. Net als ik. En ze moest ook wel lachen dat ik steeds met een andere vriendin aan tafel zat om de plannen te bespreken. Vrolijk, flexibel maar ook duidelijk en verrassend. Ingrid luistert goed, heeft aandacht voor details en klankbord met je. En dat is fijn. Ze geeft je het vertrouwen dat het goed komt en als vrienden van mijn kinderen binnenkomen en zeggen WoW! Ik heb nog nooit zo’n mooie inrichting gezien. Apart zeg! Nou daar word je toch blij van!
– Jonnie en Thérèse Boer
Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen. Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek. Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.
Previous
Next

Jouw startpunt om te visualiseren

Oooh! ZO kan het ook?! En vooral. Oooh! Dat wil ik OOK!

Balans in je uitstraling

Een gerecht waarin juiste ingrediënten elkaar ontmoeten

Een heerlijke ruimte

De aantrekkingskracht groeit, net als de reserveringen

Een heerlijke ruimte

Waar je graag wilt zijn en jouw gasten vooral ook

Een sfeer die klopt

En gastvrijheid ademt

Haalbaar en praktisch

Mijn oplossingen zijn werkbaar en efficiënt

Slimme oplossingen

Loop je tegen dingen aan, bijvoorbeeld bergruimte?

Prijsbewuste oplossingen

Kunnen we besparingen opleveren?

Een totaalconcept oplossing

Ik kan je totaal ontzorgen en zoek alles voor je uit

Kleurrijk. Gastvrij. Balans. Leefbaar. Creativiteit. Prijsbewust.

Weet je niet waar je moet beginnen?
Als hotel designer help ik je graag op weg naar jouw droom hotel interieur. We beginnen bij het begin.

Zullen we een afspraak maken?

Open chat