Fair aanbod - Ingrid van der Veen - Interior Design

Gratis eerste interieur sessie!

Wil je MET JE INTERIEUR naar het volgende niveau?

 

WAT BETEKENT HET VOOR JOU ALS JE EEN HEEL NIEUW INTERIEUR HEBT? EN VOOR JOUW LEVEN?

 

Hoe zou je je voelen? Wat zou je eindelijk kunnen wat je nu niet kunt? Welke vrienden zou je uitnodigen om het aan te laten zien? Hoe anders ga je je klanten ontvangen?
 
Misschien weet je van binnen dat het tijd is voor de volgende stap in je interieur. Om eindelijk je droomhuis of -bedrijf realiteit te laten worden zodat je elke dag heerlijk thuis of op je werk komt.

Ontvang de eerste inhoudelijke sessie GRATIS! 

Wil jij werken aan de uitstraling van je huis en of bedrijf? Dan duiken we samen onder in jouw DNA om dit vervolgens te vertalen naar een adembenemend interieur. Als bezoeker van de Experience fair ontvang jij de eerste inhoudelijke sessie helemaal gratis! Dit zijn de regeltjes:
Gratis interieur Impact Sessie - ander leven
Omdat we het fijnste werken en de beste resultaten behalen met mensen die een transformatie zoeken in hun interieur komt niet iedereen in aanmerking voor de gratis Interieur Sessie. 

 

We gaan graag in gesprek met mensen die serieuze stappen willen maken en bereid én in staat zijn om te investeren en actie te ondernemen.
 
Ben jij dit? Maak kans op jouw gratis inhoudelijke interieur sessie door even onderstaand formuliertje in te vullen.

Welke investering is het je waard om dit resultaat te behalen? (verplicht)

Om een beeld te krijgen van jouw project vragen we je om wat foto’s toe te voegen (verplicht)

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding voor de gratis Interieur Impact Sessie krijg je voortaan ook af en toe gratis tips en inspiratie voor je interieur. 

Open chat