Home - Ingrid van der Veen - Interior Design

Wat kan ik voor je doen?

Restaurant interieur ontwerp

Gastvrijheid staat natuurlijk altijd voorop. Hoe maak je die ervaring nog unieker, zodat gasten echt het gevoel hebben van luxe?
Luxe interieur designer Ingrid van der Veen Hotel Librije

Hotel interieurdesign

De WAUW factor in jouw hotel? Hoe kan het hotel meer verdienen? Hoe wordt het hotel nog succesvoller en aantrekkelijker?

Nieuwe woning

Van jouw nieuwe huis nu eens écht een heerlijk thuis maken? Een magisch design door Ingrid maakt van jouw huis een thuis!

Wie is luxe interieur designer Ingrid?

Met veel passie en kleur maak ik spraakmakende interieurs voor opdrachtgevers als De Librije. Met de spanningsboog van projectmatig werken en de vrijheid om te maken wat ik niet kan vinden, zet ik mijn vakkennis en creativiteit graag in om ruimtes om te toveren tot spraakmakende statements.
Ontwerp en uitvoering van bonte functionele interieurs die rust uitstralen. Een lust voor het oog door de zorgvuldige verhouding van kleur, materiaal en vorm. Uniek omdat ik daarbij meubels, stoffering en accessoires ontwerp, hergebruik en opknap. Ik trek alles uit de kast om een ruimte vóór jou, je gasten, je klanten of je product te laten werken.
Luxe interieur designer Ingrid van der Veen

Turn-key interieurs

Wij ontwikkelen en leveren wereldwijd luxueuze turn-key interieurprojecten voor spraakmakende klanten. De studio beschikt over de vaardigheden, leveranciers en het netwerk om deze projecten snel en nauwkeurig uit te voeren.

Meubels op maat

Wij ontwerpen unieke meubels die consequent aansluiten bij uw interieur ontwerp. Wij doen dit in nauwe samenwerking met onze vaste interieurbouwers en meubelmakers die nauwkeurig geselecteerd zijn en onze beeldtaal en ontwerpen juist vertalen.

Architectuur

Vanaf de eerste plannen denken wij met je mee en ontwerpen indien nodig ook nieuwe indelingen en architectonische aanpassingen. Zo ontstaan spraakmakende interieurs die naadloos aansluiten op jouw werk- of leefwijze.
Ingrid heeft een eigen stijl, die perfect bij ons past. Bij het stylen kiest ze voor kleur, diversiteit, mooie functionele materialen en organische elementen.

 

Door de goede gesprekken die wij vooraf met haar hebben, weet Ingrid precies wat onze wensen zijn en dit kan ze vervolgens goed vertalen. Onze kamers van Librije’s Hotel hebben van begin af aan een onderscheidend karakter, iedere kamer is uniek.

Ingrid heeft ervoor gezorgd dat dit ook zo is gebleven.

 

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het is precies zo geworden zoals wij het voor ogen hadden.

 

– Jonnie en Thérèse Boer

Mijn werk

Sorry, no posts matched your criteria.

Laten we eerlijk zijn, je hebt alles al wat je nodig hebt.

Kies nu voor wat je echt wilt