Tips en adviezen van binnenhuisarchitecte Ingrid van der Veen op het gebied van interieurstyling, gebruik van kleuren in jouw interieur en interieurontwerpen.

Ontdek welk interieur design stijl bij jou of je bedrijf past en krijg antwoord op al je interieur vragen met slimme tips.

Ingrid is kleurspecialist en ontwerpt interieurs in de volgende stijlen: Boutique Hotel Interior Design Style, Eclectic Interior Design Style  en de Cosmopolitan Interior Design Style. 

Inspiratie op Object Rotterdam

Als interieur designer ben ik altijd op zoek naar de meest gave objecten, mindblowing kunstwerken, bijzondere vloerkleden, gave objecten en vernieuwende verlichting voor mijn klanten.

LEES VERDER

14 tips om de Boutique hotel interieur design stijl in jouw interieur te creëren

Een prachtig boetiekhotel staat voor pure, onvervalste luxe. Het is geen wonder dat zovelen van ons ernaar streven om deze boetiekhotel stijl  bij het ontwerpen van onze huizen te bereiken. In dit artikel ontdek je hoe je een luxe hotelinterieur in je huis kunt creëren. We zullen je leren welke elementen essentieel zijn in je interieur om van jouw woning een boetiekhotel te maken.

 

LEES VERDER

Vertel een verhaal met je interieur

Dat behang, wat gaaf! En wat gedurfd! Je ziet het in een magazine over een bohemian residence op Ibiza, in dat prachtige hotel… En – jij – wilt- HET!
Ga uit je comfortzone met behang en verras jezelf!

LEES VERDER